Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Haladás felkészülés

2019-01-04, 14:49
   |   Kategória: Sport
Több más élvonalbeli labdarúgó csapathoz hasonlóan a bajnokság utolsó helyén szerénykedő Szombathelyi Haladás is munkába állt csütörtökön.  A vasi zöld-fehérek eltökélt szándéka: bent maradni az NBI-ben. Az év első edzésén egy új arc is feltűnt Halmosiék körében.
Zord időben kezdte meg a Haladás felkészülését a tavaszi szezonra a Király Sportlétesítményben. Horváth Ferenc legénysége 18 forduló után mindössze 9 pontot szerzett, ez a teljesítmény pedig csak az utolsó helyre volt elég. 8 pontos hátrányt kell ledolgozniuk a már bent maradó helyen lévő Diósgyőrrel szemben. A téli felkészülés során előreláthatólag 5 mérkőzést játszanak a vasiak.

Horváth Ferenc - vezetőedző, Szombathelyi Haladás

"A felkészülés elején azért az erőnléten lesz a hangsúly, dolgozni fogunk elég sokat, hogy erőben rendben legyünk. Utána elutazunk edzőtáborba, ahol mérkőzéseket fogunk játszani, ami szintén fontos a felkészülés szempontjából és az utolsó hétre pedig marad a frissítés."

A klub vezetősége minden csapatrészbe szeretne igazolni új minőségi játékost. Az első edzésen feltűnt Holdampf Gergő, aki a napokban távozott Kispestről. A Haladás fél plusz 1 éves szerződést kötött a játékossal.

Holdampf Gergő - játékos, Szombathelyi Haladás

"A kevés játéklehetőség miatt döntött úgy mindkét fél, hogy ennek a kontraktusnak legyen vége. És nagyon boldog voltam a Haladás megkeresésének, hiszen a szakmai stáb számít rám és a vezetőség is, és ez a legoptimálisabb, ami előfordulhat egy játékosnál."

Halmosiék várhatóan január 12-én délelőtt játszanak először edzőmérkőzést a Gyirmót együttesével, majd a hónap második felében a törökországi Larában edzőtáboroznak a szombathelyiek.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb