Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Sopron KC 75–74

2019-01-06, 16:38
   |   Kategória: Sport
Jó mérkőzés, egy pontos győzelem, harmadik hely.
A mérkőzésen első negyede 5-0-as előnnyel indult, majd fokozatosan növelte előnyét a FALCO és a negyed végén 17-11-es előnnyel mentek a pihenőre. A második negyedben a Sopron igyekezett felzárkózni, ami a három pontos különbséget jelentette, ám a negyed végére ismét 10 pontos lett a különbség. (39-29) A harmadik negyed derekán már 15 pontos különbség is kialakult, amikor jött a soproni időkérés, amelyet követően feltámadt a vendégcsapat. Ez is csak a kilenc pontos különbség elérésére volt elegendő. (59-50) A negyedik negyedet is jól kezdte a FALCO, aztán valami megtört, és a vendégek fokozatosan dolgozták le a hátrányukat, míg az utolsó egy percre fordulva döntetlen volt az állás. 74--74-nél Reddic büntetőzött, de csak az egyik dobását értékesítette. 4 másodperc volt hátra, amikor a vendégek játékosa Lemar eldobta a labdát, de távolija elkerülte a gyűrűt. Így maradt az egy pontos győzelem, ami a tabellán a harmadik helyet jelenti.


Gasper Okorn: Tanulságos volt a mai meccs, az utolsó negyedben 24 pontot dobtak ellenünk. Meg kell tanulnunk megtartani az előnyünket, egyszerűbben kell nyernünk. Govens személyében kaptunk egy új típusú játékost, Bruinsmát most kaptuk vissza, de most már vigyáznunk kell, hogy ne veszítsünk el senkit. Meg kell várnunk, hogy a játékosok megismerjék egymást. Gratulálok a Sopronnak. Erős csapat, okos edzővel. A jövő héten a legjobbat kell mutatnunk a bajnokesélyes címvédő Szolnok ellen.

Sabáli Balázs: az 1 félidőben érvényesült a Falco agresszivitása, nem volt belső játékunk, nem voltak betöréseink, csak szenvedtünk, de még 16 pontról is vissza tudtunk jönni. 22 labdát adtunk el, abból 30 pontot dobott a Falco. Köszönjük szurkolóink támogatását, jól küzdöttünk, de ma 1 ponttal kikaptunk. Ennél nagyobb fájdalom Warner sérülése, ami majd később derül csak ki, mennyire súlyos.

Forrás: www.falco.com

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb