Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Szolnoki Olaj KK 78-77

2019-01-13, 17:10
   |   Kategória: Sport
Egy kosárral több. Éppen ennyi kellett a győzelemhez.
Az első. negyedben Milosevic büntetőjével indult a pontgyártás, majd Váradi dupla következett, majd a vendégek feljöttek és a vezetést is átvették.7-17-nél jött az első időkérés. A felzárkózás sikerült csupán az első negyed végére.19-26 A második negyedben is folytatódott a felzárkózás, jó védekezéssel és lepattanó szerzéssel. 27-28 állt az eredményjelzőn a játékrész közepén. A szolnoki időkérést követően ismét előnnyel zártak a vendégek a negyed végén. 37-42. A harmadik negyedet Bíró triplája nyitotta, majd Reddic és újra Bíró jött, 48-46-nál újra mi vezettünk. A negyed végére játékrész is, 55-58 volt az állás. A negyedik negyedben felváltva  vezettek a csapatok. Aztán feltámadt a Szolnok, és tetemesnek tűnő előnyt harcolt ki. 67-73. A dudaszó előtt 18 másodperccel újra egyenlő  volt az állás. 77-77  Govens indult meg, de a betörése közben szabálytalankodtak, jöttek a büntetők, ám csak 1 labda ment be. Négy másodperce maradt az Olajnak, de nem tudták ponttal befejezni az akciót, 78-77-re győztek a sárga-feketék. 

Gasper Okorn, a Falco vezetőedzője: köszönök mindent a szurkolóknak, ők adták meg az energiát az utolsó negyedben. Sok jó dolgot csináltunk, például meg tudtuk álltani Vojvodát. Az utolsó percekben jól játszottunk, kemény fizikai játékkal nyertünk. A Szolnok 3 napja játszott Németországban, de így is örülök, hogy nyertünk. Dolgozni kell tovább és felépíteni az új csapatot.

Dragan Alekszics, az Olaj mestere: jó meccs volt. A végén ejtettünk egypár hibát, és ezt a Falco kíméletlenül kihasználta. Nem haragszom a játékosaimra, a sok utazás, a nehéz meccsek ártottak az eredményességünknek. Mindenki jól játszott, de Tóth Ádámot kiemelném. Remélem a következő mérkőzésen több szerencsénk lesz. Gratulálok a Falcónak!

Forrás, fotó: falco.hu


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb