Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Röplabda

2019-01-18, 13:01
   |   Kategória: Sport
Új edző, Mucsi Péter irányításával vág neki a  2019-es esztendőnek a Haladás Extraligában szereplő női röplabdacsapata. A szombathelyiek a napokban két bajnoki mérkőzést is játszanak. Mindkettőt idegenben vívják meg.
Szinte napra pontosan háromhetes szünetet kaptak a Haladás női röplabdázói a tavalyi utolsó, december 16-i bajnoki mérkőzésük után. A holtidény alatt változás történt a vezetőedzői poszton: Bedőcs Gergelyt az a Mucsi Péter váltotta, aki korábban már hosszú esztendőkön keresztül irányította a csapatot. A régi-új szakmai vezető konkrét tervekkel vágott neki a munkának.

Mucsi Péter - vezetőedző, Hungast-Haladás

“Minden edzőnek van egy saját elképzelése egy csapatról. Nekem is van. Én a védekezést nagyon fontosnak tartom és a nyitásokat is, mivel ezek a röplabda alapjai. Ebben szeretnénk mindenképpen fejlődni. A nyitásfogadás is egy alap. Ezeket rengeteget gyakoroljuk, hogy megfelelően tudjunk majd támadásokat szervezni.”

A játékosok közel két hete dolgoznak együtt Mucsi Péterrrel. Az edző természetesen megpróbálja a saját elképzelései szerint átalakítani a gárda játékát. Ennek érdekében komoly változások történtek a gyakorlások felépítésében is.

Kolada Judit - röplabdázó, Hungast-Haladás

“Szerintem egy kicsit jobban fel vannak építve az edzések. Ez abból is látszódik, hogy a videózásokon rendesen felkészülünk a meccsekre az ellenfelekből. A taktikánk nagyon ki van találva. Úgy érzem, hogy arra sokkal nagyobb hangsúly van fektetve. Illetve technikai képzés is folyik a csapatunknál és a hat a hat elleni játékból is sokkal több előfordul az edzéseken.”

Mucsi Péter irányításával a Haladás két napon belül két idegenbeli mérkőzésen is pályára lép majd. Az Extraliga hatodik helyén álló vasi zöld-fehérek pénteken a negyedik  UTE, míg szombaton a második Nyíregyháza otthonában szerepelnek. Az esélyeiket nem növeli, hogy a héten két meghatározó játékos, Bokor Laura és Nikolina Asceric is betegséggel bajlódott.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb