Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

PERL

2019-01-23, 19:41
   |   Kategória: Sport
Közel hathónapos spanyolországi légióskodás után visszatért a Falco kosárlabdacsapatába Perl Zoltán. A válogatott játékos másfél évre szóló szerződést kötött nevelőegyesületével.
Bár még javában tart a spanyol kosárlabda-bajnokság 2018-2019-es szezonja, Perl Zoltán mégis úgy döntött, hogy elhagyja az Estudiantes Madrid csapatát és visszatér a szombathelyi sárga-feketékhez. A válogatott játékos nagyon kevés lehetőséget kapott az ibériai együttesben, ráadásul edzője a számára idegen hármas poszton játszatta. A 24 esztendős sportoló Aréna című magazinműsorunkban beszélt hazatérésének okairól.

Perl Zoltán - kosárlabdázó, Falco-Vulcano Energia KC

“Azért nem vagyok csalódott, mert lehetőséget sem nagyon kaptam, hogy bizonyítsak. Egy kicsit olyan szempontból jöttem haza rossz szájízzel, hogy többet vártam a klub részéről. Szervezettségben, a játékosoktól és a volt edzőmtől.”

Perl Zoltán hosszú távra tervez Szombathelyen, ezért két szezonra szóló szerződést kötött nevelőegyesületével. Elmondása szerint egy jó ideig nem akar ismét légiósnak állni, inkább a Falcóval szeretne a közeljövőben maradandót alkotni.

Perl Zoltán - kosárlabdázó, Falco-Vulcano Energia KC

“Másfél év most tökéletes lesz. Nem akartam itt félévre aláírni, aztán utána megint meglátjuk, hogy mi lesz, hanem bízom benne, hogy idén is jól fogunk szerepelni. Jövőre akkor itt is lehet megint nemzetközi kupát játszani.”

A válogatott kosaras visszaigazolásával kapcsolatos papírok rendben vannak, így jogi akadálya nincs annak, hogy a január 26-án az Atomerőmű SE elleni hazai bajnokin szerepelhessen. Most már csak Gasper Okorn vezetőedzőn múlik, hogy Perl Zoltán pályára lép-e az Aréna Savariában szombaton 18 órakor kezdődő derbin.  

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb