Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Folytatódik a pontvadászat

2019-01-31, 15:54
   |   Kategória: Sport
Hétvégén folytatódik az NB I-es labdarúgó bajnokság pontvadászata. Rögtön a tavaszi szezon első mérkőzése 6 pontosnak ígérkezik a Haladás számára, hiszen a bentmaradásért harcoló közvetlen rivális Kisvárda érkezik Szombathelyre.
A balul sikerült őszi szezon után alaposan átalakult a szombathelyiek kerete. Távozott Miroslav Grumics, Emil Lyng, és Vít Benes, valamint kölcsönadta a klub Kovalovszki Mátét, Petró Balázst és Pinte Patrikot. Kölcsönben érkezett a középpályára a Ferencvárostól Rui Pedro, valamint szabadon igazolható játékosként Holdampf Gergő, és Oleh Golodiuk. A vezetőségnek sikerült leigazolnia a védősorba az ex-újpesti Mohl Dávidot, és a 40-szeres szlovák válogatott Saláta Kornélt is.

Saláta Kornél - játékos, Szombathelyi Haladás
"Mikor a Slovanban fociztam, akkor néztem a magyar ligát és néztem a Szombathelyt is, mert a volt csapattársaim is itt fociznak: Priskin, Kolcak, Karcsi Mészáros, figyeltem a Szombathelyt, láttam, hogy csak 9 pontjuk van, de azért ahogy most ide jöttem, szerintem a csapatban több pont van."

A Haladás 18 őszi bajnoki mérkőzésén mindössze 13 gólt rúgott és 35-öt kapott, ez a gólarány a legrosszabb az NB I-ben. Szintén 35 találatot szedett be a szombathelyiek leendő ellenfele, a Kisvárda is. A szabolcsiak közvetlenül a vasiak előtt állnak a tabellán, így komoly kiesési rangadó vár Horváth Ferenc csapatára. Saláta Kornél minden tudására szükség lesz, hogy javuljon a védőfal minősége és hatékonysága tavasszal.

Horváth Ferenc - vezetőedző, Szombathelyi Haladás
"Neki van múltja, amiről lehet beszélni, egy nagyon szép karrier áll mögötte, bízunk benne, hogy fog tudni segíteni. Egy olyan rutinos embert akartunk oda,  aki ebben a helyzetben nem veszíti el a fejét, jó futballistának tartom, aki jól helyezkedik, előre is jó és ami a legfontosabb, hogy irányítja az egész védelmet, az nagyon fontos, mert ez eddig hiányzott nekünk."

A tavaszi szezon első szombathelyi találkozóján szombaton 17 órakor indul útjára a labda a Haladás Sportkomplexumban.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb