Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Karate

2019-02-08, 11:47
   |   Kategória: Sport
Első alkalommal indított versenyzőket a portugál nemzetközi bajnokságon a Leo Karate-do SE. A kétfős szombathelyi különítmény két bronzéremmel tért haza a kissé furcsa bíráskodást hozó viadalról.
Kajdacsy Viktória és Gál Enikő személyében két versenyzővel szerepelt a szombathelyi Leo Karate-do SE a 14. alkalommal megrendezett Taca-Kupán. Mivel a  vasi klub első alkalommal vett részt a viadalon, a cél nem is lehetett más, mint tapasztalatszerzés és a nemzetközi kapcsolatok továbbépítése.

Gál Róbert - vezetőedző, Leo Karate-do SE
“Most először voltunk Lisszabonban. A helyszín csodálatos volt. A város szép. Viszont a rendezéssel azért voltak gondok, mert a bíráskodás nem teljesen volt korrekt. De kitekintésnek jó volt és megismerkedtünk új klubokkal, melyek reményeink szerint eljönnek majd hozzánk a Goju Kupára októberben.”

A két szombathelyi karatéka közül Gál Enikő szerepelt eredményesebben. A vasi klub élversenyzője formagyakorlatban ugyan a legjobb négy között vereséget szenvedett, ám a bronzmeccset magabiztosan nyerte meg. Küzdelemben viszont akár a döntőig is menetelhetett volna, ha a bírák nem részesítik komoly előnyben a hazai versenyzőket. Így kumitében is a harmadik hely jutott Gál Enikőnek.

Gál Enikő - versenyző, Leo Karate-do SE
“Én úgy érzem, hogy teljesen kihoztam magamból a maximumot. Formagyakorlatban tudtam azt a szintet hozni, amit elvártam magamtól. Küzdelemben viszont egy kicsit szétesett a koncentrációm, de ha kicsit jobban összeszedtem volna magam, az fényesebb lehetett volna. Illetve mind a kettő érem lehetett volna fényesebb, ha a bíráskodás nem annyira részrehajló.”

A vasi karatékák most már hazai környezetben készülnek az idei esztendő hazai, illetve nemzetközi erőpróbáira. A legfontosabb viadal természetesen ezúttal is a hazai rendezésű Goju Kupa lesz, melynek szervezését már el is kezdték.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb