Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Az utolsó negyed döntött: Falco - DEAC 103-96

2019-02-10, 12:16
   |   Kategória: Sport
A második negyed után 51-60 volt az állás, de a harmadik és a nagyedik negyedben ismét bebizonyította a FALCO, hogy hazai pályán nem lehet legyőzni! 
 Falco - DEAC 103-96 (30-26, 21-34, 23-16, 29-20)

Az első negyedben hamar elléptek a vendégek, de Bruinsma és Balmazovic is triplát szórt, így sikerült a visszazárkózás (11-10). Ezt követően egy-két pontos különbségekkel fej-fej mellett alakult az eredmény , majd a negyed végére négy pontos FALCO előny alakult ki (30-26).

A második negyed elején hamar feljöttek a vendégek, Borisov tripláját követően már vezettek (36-39). Feltűnően sok pont esett a mérkőzésen, ami nem kedvezett a hazaiaknak. A védekezésük nem állt össze, nagy rohanásba mentek bele, és Gasper Okorn 45-50-nél időt kért. Sajnos ez sem használt, a vendégek taktikusan játszottak és a negyed végére tripláik is rendre sikerültek (51-60).

A harmadik negyedben mintha magára találtak volna a sárgák! Két pontra felzárkóztak, de hiába kért időt a vendég csapat edzője, újra Váradi jött és kosarával egyenlítette az állást, sőt Bruinsma kettesével átvette a FALCO a vezetést  (64-63). Szinte a semmiből jött újra versenybe a DEAC, egymást követő kosarakkal nyolc pontot szerezve  ismét vezettek (64-71) és a negyed végéig már ki sem adták a kezükből az előnyt (74-76).

A negyedik negyed aztán úgy alakult, ahogy azt sokan várták a lelátón! Curry tripla, Curry dupla, Perl ziccer és már 85-81-et mutatott az eredményjelző tábla. Curry tarthatatlannak bizonyult  és  Váradi ziccerét követően időt kértek a vendégek (93-86). Ismét Curry és Váradi következett  (97-86), de ekkor a vendégek már nem bírták a versenyfutást. A különbség  a mérkőzés végére hét pontos különbség alakult ki (103-96). 

Edzői vélemények: http://falcokc.com/hirek/gasper-okorn-az-utolso-negyedben-jatszottunk-a-tolunk-elvarhato-szinten_1655/
Fotó:  falcokc.com

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb