Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Paksi FC-Szombathelyi Haladás 1-1 (1-0)

2019-02-10, 12:39
   |   Kategória: Sport
A két zöld-fehér csapat az ellentétes félidők végén megosztoszott a pontokon. 
Paks: Nagy G. - Kulcsár D., Fejes (Lenzsér, 64.), Gévay, Szabó J. - Papp - Hahn (Bartha, 84.), Kecskés, Egerszegi, Remili - Simon A. (Könyves, 64.)
Szombathelyi Haladás: Király - Habovda, Saláta, Jagodics, Németh Mi. - Dausvili, Holdampf (Németh Má., 71.) - Bamgboye, Gaál (Rabusic, a szünetben), Ofosu - Mészáros (Rui Pedro, a szünetben)
gólszerzők: Simon A. (30.), illetve Bamgboye (81.)
sárga lap: Papp (73.), Lenzsér (83.), illetve Holdampf (29.), Bamgboye (40.), Rabusic (61.), Dausvili (83.)

A mérkőzés előtt 12 pontnyi volt a távolság a 10. még bentmaradást jelentő helytől.  A Hali helyzete és a bajnokság végén elfoglalt helyezése azonban már nem csak azon múlik, hogy a csapat hány pontot szerez a hátralevő mérkőzéseken, hanem azon is, hogy milyen eredményeket érnek el a riválisok, az alsó házban elhelyezkedő csapatok. A Mezőkövesd és a Puskás Akadémia kikapott ugyan, de meglepetésre nyert a DVTK Székesfehérváron, és a Kisvárda simán győzte le a DVSC csapatát. Így maradt a négy nyőztes meccsnyi távolság a 10. helytől. 

A Hali egyébként jól játszott Pakson, egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet. Igaz, bármelyik csapat megnyerhette volna a mérkőzést a helyzetek alapján, de Fortuna valahogy elkerüli a vasiakat. A ziccerek sorra kimaradnak, a döntő pillanatokban nem sikerül a befejezés. 

A Hazaiak játszottak jobban az első félidő javarészében, de sok helyzet nem alakult ki a kapuk előtt. Aztán mégis vezetéssel vonulhattak az öltözőbe a hazai zöld-fehérek. Simon András a semmiből teremtett magának lövőhelyzetet, és élt is a lehetőséggel (1-0). A hali játékát a sok pontatlan és szervezetlen játék jellemezte ebben a játékrészben. 
A szünetben Horváth Ferenc felrázhatta a vendég játékosokat, mert a Hali jobban játszott. Ötletesebben, gyorsabban, veszélyesebben. Szép akciókat vezettek, és Rui Pedro beállítása is jónak tűnt. Ennek a feltámadásnak meg is lett az eredménye, a hajrában megszületett az egyenlítő gól.  A Paks, mintha elaludt volna, a végén örülhettek a hazaiak az egy pontnak, mert a hosszabbításban nagy ziccert hagytak ki a vendégek. 

 M4 Sport internetes közvetítésében, azok észrevehették, a megszokottnál elkeseredettebb volt.

„Az első harminc percben is mi játszottunk jobban. Utána kaptuk a gólt, ami kicsit megzavart minket. Picit belealudtunk ebbe az egészbe, hogy tudtuk hátul járatni a labdát. Nem vagyunk hozzászokva, hogy ennyire visszaállnak ellenünk. A második félidő teljesen más játékot hozott. Sokkal ritmusosabb, gyorsabb játékot tudtunk játszani. Az igazság az, hogy nem a legszebb arcát mutatja a futball most nekünk, hiszen a múlt heti és a mostani meccsen is nagyon sok energiát mozgósítottunk és azt gondolom, jól is játszottunk, de így sem tudtunk mérkőzést nyerni.”

Friss hír, miszerint a négyszeres bolgár válogatott Galin Ivanov, a bolgár sajtóhírek szerint a Levszki Szófia hívására mondott nemet és a Haladás megkeresését fogadta el.
Fotó: paksifc.hu Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb