Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Karate

2019-02-20, 17:56
   |   Kategória: Sport
Bár csak két versenyzővel képviseltette magát a Dunaharasztiban megrendezett Halom Kupán a Leo Karate-do SE, így is négy érem lett a vasiak össztermése. A legfényesebb medált Somogyi Laura hozta haza, aki a 16-17 éves lányok formagyakorlatában végzett az első helyen.
Nem is olyan régen még Portugáliában versenyzőként szerepelt egy nemzetközi viadalon Gál Enikő, most viszont már edzőként kísérte el a Leo Karate-do SE két fiatal sportolóját a Dunaharasztiban megrendezett Halom Kupára. A Somogyi Laura és Somogyi Dávid alkotta szombathelyi küldöttség így is alaposan kitett magáért, ugyanis összességében négy éremmel tért haza a nagy hagyományokkal rendelkező erőpróbáról.

Gál Enikő - edző, Leo Karate-do SE
“Ez elég ritka alkalom, hogy csak edzőként szerepeljek egy versenyen. Ez most így alakult, hogy egyedül kellett elvinnem a gyerekeket. Teljesen meg vagyok elégedve velük. Nagyon sokat tudtam rájuk így figyelni. Szerintem kihozták magukból a maximumot, egy-két kisebb hiba volt, ami annak tudható be, hogy túlságosan izgultak.”

A 14-15 éves fiúk között induló Somogyi Dávid két harmadik helyezést gyűjtött be, Somogyi Laura viszont megnyerte a 16-17 esztendős lányok formagyakorlatát. A küzdelemben korosztályát összevonták a felnőttekével, így a bronzérme egyértelműen a bravúr kategóriába tartozik.

Somogyi Laura - versenyző, Leo Karate-do SE
“Számomra ez volt az első verseny a szezonban. Meg vagyok elégedve a teljesítményemmel. Formagyakorlatban első helyezést értem el. Küzdelemben a felnőttekkel voltam egy kategóriában, így ez elég nehéz volt számomra, de egy bronzérmet sikerült ott is szereznem.”

A Leo Karate-do SE sportolóira nagyon sűrű program vár a közeljövőben. A hétvégén Sopronban egy hazai viadalon lépnek tatamira, márciusban viszont már egy németországi nemzetközi versenyen kell bizonyítaniuk tudásukat, felkészültségüket.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb