Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Jól kezdte a szezont a Swietelsky-Hali

Az előzetes várakozásoknak megfelelően indította az új szezont a Swietelsky-Haladás VSE élvonalbeli férfi futsalcsapata. A szombathelyiek hazai pályán magabiztosan verték a Szeged csapatát, majd pedig határozottan jól helytálltak a bajnok otthonában.
A 2014-2015-ös szezon nyitányán a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata az Aréna Savariában 8:2 arányban legyőzte az Újszeged TC együttesét, a második körben pedig csupán 6:4-re kaptak ki a szombathelyiek a bajnok Berettyóújfalu otthonában. A zöld-fehér együttes így két fordulót követően 3 ponttal a tabella élmezőnyében tanyázik.

Németh Péter futsal játékos, Swietelsky-Haladás VSE
“Az első mérkőzés én úgy érzem, hogy papírforma volt. Meg kellett vernünk a Szegedet itthon. Második mérkőzésen az első félidőben nagyon jól játszottunk. Vezettünk is 2:1-re. Nem azt mondom, hogy miénk volt a meccs, de a második félidőben kijött az, hogy az utazás is meg az, hogy egy góllal mindenképpen jobb a bajnok, a Berettyó.”

A vasi gárda valamivel több mint hat hete dolgozik együtt az új spanyol vezetőedzővel, Marcos Angulóval. A tapasztalt ibéria tréner irányításával sokat változott a csapat taktikai repertoárja, jóval több begyakorolt  figurát játszik a vasi együttes.

Bánfalvi Zsolt futsal edző, Swietelsky-Haladás VSE
“Rengeteg támadásban négy a nullát játszunk  ha a Németh Peti nincs a pályán, ha pályán van, akkor centerrel. Egész másfajta figurák. Szerintem ez gólokban is megmutatkozott. Három-négy gólt így rúgtunk. Ahogy gyakorlunk edzésen. Szóval fel van építve tudatosan, nem ad-hoc jelleg, hogy edzünk és edzünk, hanem minden gyakorlatnak van jelentősége. Mindennek.”

A Swietelsky-Haladás VSE a bajnokság harmadik fordulójában a sokszoros magyar bajnok Rába ETO otthonában lép pályára. A hétfői esti győri találkozónak egyértelműen a Rába-parti gárda az esélyese, de azért egy meglepetés is benne van a kalapban.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb