Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Zsinórban hatodszor kapott ki a Haladás

Az OTP Bank Liga első tavaszról előrehozott, 16. fordulójában a sereghajtó Haladás az Újpest otthonába látogatott. Bár a vendégek az utóbbi mérkőzéseik alapján talán most játszottak a legszervezettebben, az eredményen ez mégsem látszott meg. Rúgott gól nélkül kapott ki ismét a szombathelyi alakulat.
Az első félidőben a hazaiaknak voltak nagyobb lehetőségeik, de próbálkozott becsülettel a vendég együttes is, inkább kevesebb, mint több sikerrel. A szünet előtti negyedórában aztán felpörgött mindkét fél támadójátéka, de ekkor is inkább csak lehetőségekig, mint helyzetekig jutottak. Rózsának kellett egyszer nagyot védenie: az előrehúzódó jobbhátvéd, Nego lövésénél. 

A második játékrészben röpködtek a piros lapok.  A szombathelyi zöld-fehérek rutintalan védője, Zsirai Martin fölöslegesen begyűjtötte a kiállítást érő második sárga lapját is, így idő előtt mehetett zuhanyozni. Rögtön reagált a lila-fehérek mestere és kettős cserére szánta el magát. Az óriási termetű újpesti középcsatár, Ojo vagy féltucatszor fejelt kapura, de mindannyiszor gyengén. Záporoztak a távoli lövések és a beadások a Haladás kapujára, és a két csereember, no meg a kapus kezéből a labdát akaratlanul is kisodró Ojo főszereplésével össze is jött a vezető gól: Bardhi beadása után végül Filip Sztaniszavljevics törte meg a jeget (1-0).

A hajrában még Bardhi és Jagodics is kiállítatta magát, de az eredmény már nem változott. Az Újpest ezzel megerősítette helyét az élmezőnyben, a Haladás pedig egyre közelebb kerül az NB II-höz.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb