Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Megtört a jég, él a remény!

Az OTP Bank Liga 17. fordulójában a sereghajtó Szombathelyi Haladás a Rohonci úton fogadta a Kecskemétet. A mérkőzést megelőzően a Hali 1:0 arányban maradt alul az Újpest otthonában, míg a KTE az Üllői úton égett meg a Fradi ellen.
Radó András ugyan gólt most sem lőtt, de csúszott-mászott a sikerért
Radó András ugyan gólt most sem lőtt, de csúszott-mászott a sikerért
Dagonyázásra fel! Ez lehetett volna a jelszava a szombat esti Haladás – Kecskemét meccsnek. Alig pár száz kitartó szombathelyi Hali-drukker előtt óriási lendülettel vetette bele magát a hazai zöld-fehér alakulat a mérkőzésbe az eső áztatta, irreális talajú Rohonci úti stadionban. A vasi csapat kapusa, Rózsa Dániel a hét elején azt mondta, hogy menekülniük kell a győzelembe. A mérkőzés eleje ennek jegyében telt, ugyanis a Haladás kapujához szorította az alföldi csapatot. A nyolcadik percben Radó András remek csellel verte át Marko Vukaszovicsot, aki buktatta a Hali támadóját, így Solymosi Péter tizenegyest ítélt. A labda mögé Iszlai Bence állt, aki ballal higgadtan a kapu jobb oldalába helyezett, 1-0. A 16. percben növelte előnyét a Haladás. Gaál Bálint szabadrúgása után a menteni igyekvő Varga Róbert fejelt a kecskeméti kapuba, öngól, 2-0. Tíz perccel később Devecseri Szilárd szabálytalankodott a kilépő Balázs Zsolttal szemben, a játékvezető ezúttal is tizenegyest ítélt. A labda mögé Marko Vukaszovics állt, akinek flegmán elvégzett lövését magabiztosan fogta a balra vetődő Rózsa Dániel.

A második félidő 53. percében Németh Márió lapos lövése volt az első komoly lehetőség, amivel a Haladás növelhette volna az előnyét. Az 58. percben eldönthette volna a mérkőzést a vasi zöld-fehér alakulat, de Tomasso Rocchi kihagyta ziccerét. Az elpuskázott helyzet azonban nem bosszulta meg magát, ugyanis egy perccel később Gaál Bálint ismét remekült tekert középre, amire Devecseri Szilárd érkezett, és közelről a kapuba lőtt 3-0. Ezt követően Bekő Balázs cserékkel próbálta frissíteni csapatát, de a várva várt alföldi találat Novák Csanád révén csak a 91. percben esett, ami már túl késeinek bizonyult. A szombathelyi gárda sorozatban hat elvesztett mérkőzés után győzött újra az OTP Bank Ligában, ezzel maradt esélye a bentmaradásra.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb