Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Új játékosok érkeztek a futsalcsapathoz

A sokszoros bajnok Győrből erősített két játékossal a téli átigazolási szezonban a Swietelsky-Haladás VSE futsalcsapata. A szombathelyieknek továbbra is a felsőházba jutás a célkitűzésük.
Az őszi szezon végén vált biztossá, hogy a Haladás futsalcsapatából Gulyás-Kovács Géza és Márkus Gábor személyében két alapember távozik. A vasi klub vezetői nagyon hamar megtalálták a helyetteseiket. A 26  esztendős válogatott kerettag Hegyesi Zsolt és a 27 éves Dürgő Péter az egyik legerősebb magyar csapatból, a Rába ETÓ-ból igazolt Szombathelyre. ,,Az elsődleges ok az volt, hogy Győrben nem kaptam túlságosan sok lehetőséget és szerettem volna játszani. Én Marcost Angulót már ismerem régóta. Amikor Szegeden voltam játszottunk nagyon sokat egymás ellen. Sok jót hallottam róla és a Haladásról is. Ezért szerettem volna idejönni. Szerencsére sikerült és én nagyon örülök neki” – nyilatkozta Dürgő Péter, a Swietelsky-Haladás VSE új játékosa.

A két játékos nem kölcsönbe érkezett Szombathelyre, végleg leigazolta őket a Haladás, ugyanis  mindkettőjükkel hosszabb távra terveznek a vasi egylet elöljárói. ,,Nagyon remélem, hogy velük biztossá válik a hatba kerülésünk. Már csak pár mérkőzés van ehhez. Jövő hétfőn 19-én megyünk a Vasashoz, aztán Békéscsabára és még van egy itthoni meccsünk, a Veszprém jön” –fogalmazott Bokor Zsolt, a Swietelsky-Haladás VSE elnöke.

A Swietelsky-Haladás VSE jelenleg 22 ponttal a bajnoki tabella ötödik helyén áll, így már szinte biztosra vehető, hogy az alapszakaszt követően a felsőházban folytathatják a zöld-fehérek. Ettől független a gárda valamennyi hátralévő mérkőzését meg szeretné nyerni.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb