Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Atomcsapásra készül Pakson a Hali

2015-03-20, 12:25
   |   Kategória: Sport
Az OTP Bank Liga 21. fordulójában pénteken 19 órakor az ötödik Paksi FC otthonában lép pályára a 14. Szombathelyi Swietelsky-Haladás.
Két győzelem, egy-egy döntetlen és vereség a tavaszi mérlege a tabella 5. helyén tanyázó, a 2009-ben a Haladással bronzérmet szerző, Csertői Aurél vezette Paksnak. A legutóbbi két körben aratták két sikerüket a paksi zöld-fehérek. Elsősorban a támadózónában erősek a tolnaiak, elég Bartha László, Balázs Zsolt, Könyves Norbert, Haraszti Zsolt nevét említeni. A szombathelyiek a Diósgyőr elleni döntetlen (1-1) és a pécsi vereség (1-2) után a Debrecen ellen nem várt, sima 2-0-s győzelmet arattak. A zöld-fehérek ezzel elkerültek a kiesőhelyekről.

– Noha a a Diósgyőr és a Pécs elleni eredmény nem is úgy alakult, ahogy szerettük volna, a játékon látszott, hogy alakul a csapat – mondta Szentes Lázár a Haladás vezetőedzője. – A Debrecen ellen pedig már nem csak jól futballoztunk, magabiztosan nyertünk is. A hajdúságiak annyit nyújtottak, amennyit engedtünk nekik. A Paks elleni meccs más teljesen más lesz. Van egyfajta játékstílusunk, ám ezen az ellenfél tükrében kicsit muszáj változtatnunk. Csertői Aurél gárdája odahaza is masszív, kemény védekezésre építi futballját, és gyors kontrákkal operál. Két győztes meccs után vannak, más célokért küzdenek mint mi, felcsillant előttük egy nagyon jó helyezés lehetősége is. Ettől függetlenül nyerni akarunk. Dudás Ádám már velünk edz, ám egyelőre nem bevethető. Tommaso Rocchirészleges bokaszalag-szakadása nem jött rendbe, ezért ismét hazautazott Rómába kezeltetni.Schimmer Szabolcs ugyan edzett a héten, de sérülés miatt kérdéses a játéka, Katona Máté pedig már régóta maródi.

Összeállítás: Rózsa – Angyal, Fehér, Devecseri, Jánvári – Nagy P., Iszlai – Gaál, Martínez, Halmosi – Radó.


Forrás: vaol.hu

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb