Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Szegedre látogat a Falco

2015-03-29, 11:39
   |   Kategória: Sport
A Falco már biztosította helyét a negyeddöntőben, ettől függetlenül győzni utazik Csongrádba. A hazaiaknál Jereminov és Csirics is játszhat.
Az ötből már csak négy együttes harcol a play-offért a középházban, hiszen a Falco szerdai győzelmével már bebiztosította helyét a legjobb nyolcban (a sárga-feketék a Körmendet és az Albát is háromszor verték a szezonban). Kálmán László együttese vasárnap ahhoz a Szegedhez látogat, amelyik az alapszakaszban hazai pályán 101-92-re legyőzte a szombathelyieket. Molnár Andráséknak hasonló bravúrra lenne szükségük ahhoz, hogy bekerülhessenek a rájátszásba.

Nikola Lazics, a Szeged edzője: Többször mondtam már, és most is csak megerősíthetem, számunkra itt a középszakaszban nincs könnyű találkozó, és tulajdonképpen minden egyes győzelem ajándék. Jót tett nekünk a pihenő, hiszen időközben Csirics és Jereminov is elkezdte az edzéseket, bízom benne, hogy vasárnap már ismét számíthatok rájuk. A Falco nagyon erős csapat, végig harcban állt a felsőházért, mindössze az alapszakasz utolsó fordulójában szállt el nekik a legjobb négy közé kerülés. Van négy rutinos és képzett légiósuk, akik közül nem tudjuk, hogy kit hagy ki Kálmán László kollégám. Rajtuk kívül hiba lenne megfeledkezni Perl Zoltánról és Váradi Benedekről, akik a magyar kosárlabda legnagyobb ígéretei. Az alapszakaszban sikerült itthon legyőznünk a Falcót, ezt a bravúrt most is szeretnénk elkövetni.

Kálmán László, a Falco edzője: Örülök neki, hogy három forduló után biztosítottuk a helyünket a rájátszásban, de nem szeretnénk megállni, győzni megyünk Szegedre is. Innentől már az a célunk, hogy megtartsuk a hatodik helyünket. Úgy érzem, hogy egyre jobban játszunk, kezdünk egyre jobb jó formába lendülni, a játékosoknak is megvan a kellő önbizalma. Ahhoz, hogy Szegeden is tudjunk nyerni, elsősorban a légiósaik levédése lesz a kulcs, de nem szabad elfeledkeznünk a két magyar játékosukról, Molnárról, aki legutóbb ellenünk nagyon jó volt, és Kiss Zsoltról, aki ha levegőhöz jut, kegyetlenül képes bedobni a triplákat. Ellenfelünk kezdőötöse elég erős, viszont úgy érzem, hogy a cserepadról már nem ugyanaz a minőség tud beállni. Éppen ezért egész meccsen szeretnénk nagy iramot diktálni, hogy aztán a végén bedarálhassuk őket. Sérültünk nincs, mindenkire számíthatok, még nem döntöttem el, hogy melyik légiósunkat hagyom ki.

A labda 18 órakor indul útjára az Újszegedi Sportcsarnokban.


Forrás: bb1.huÚj hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb