Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Felálltak a padlóról

2015-04-26, 08:26
   |   Kategória: Sport
Az OTP Bank Liga 25. fordulójában Pápára látogatott a Szombathelyi Swietelsky Haladás csapata. A kiesési rangadó jelentősége előbb a vendégeket, majd a hazaiakat bénította.
Rémálomként kezdődött a Haladás vendégjátéka a Lombard otthonában. A 7. percben már 2:0-ra vezettek a hazaiak. Történt ugyanis, hogy a 4. minutumban Pongrácz jobb oldali beadását Popin 5 méterről a jobb felső sarokba fejelte. Három perccel később ismét a szombathelyi kapu hálójában táncolt a labda: Frizoni indította Seyét a bal oldalon, Jagodics lemaradt a labdáról, Seye pedig éles szögből, 6 méterről a vetődő Gyürü lábai között a kapu közepébe lőtt. Hamar jött a válasz vendég oldalon: a 17. percben Németh Márió 25 méteres szabadrúgása a jobb kapufáról kipattant, az érkező Jagodics Márk pedig 8 méterről a léc alá bombázott, 2:1. Ezt követően a Haladás átvette a játék iráyítását, a Pápa jobbára csak védekezett.

A második félidőben mindössze 4 percet kellett várni a Hali egyenlítő találatára: Halmosi indította hosszú labdával Radót, aki lefutotta védőjét, majd 14 méterről Szűcs mellett a jobb felső sarokba bombázott, 2:2! A gól után egyik csapat sem elégedett meg a döntetlennel, felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de az állás már nem változott. Folytatás szombaton, 18:30-tól a Rohonci úton, ahol a szintén kiesés ellen küzdő Artner Tamás vezette Dunaújváros lesz a szombathelyiek ellenfele.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb