Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Távozik a csapatkapitány

Perl Zoltán úgy döntött, hogy elfogadja az olasz Upea Capo D’Orlando ajánlatát és két esztendőre a Serie A-ban szereplő talján gárdához szerződik.
Pár hete vett részt próbajátékon Perl Zoltán az olasz Serie A tabellájának alsóbb régiójában végző Upea Capo D’Orlando csapatánál. A 20 esztendős kosárlabdázó teljesítményével meggyőzte a talján klub vezetőit arról, hogy érdemes őt szerződtetni. Így a klub kétéves kontraktust ajánlott a Falco saját nevelésű játékosának, amit ő el is fogadott. “Egy olyan ajánlat, egy olyan lehetőség érkezett Olaszországból, amire úgy gondoltam, hogy ha most nemet mondanék, akkor azt utána lehet, hogy sokáig bánnám. Ez egy Serie A-s csapat. Nem minden játékosnak adatik meg ez a lehetőség, hogy egy ilyen ajánlatot kap. Nehéz szívvel, de ezt a döntést hoztam meg” - fogalmazott Perl Zoltán.

Perl Zoltán személyében a Falco a csapatkapítányát veszítette el. A szombathelyi klubnak nem lesz egyszerű feladat pótolni legjobb játékosát. Ennek ellenére Kálmán László, a sárga-feketék  vezetőedzője megérti a remek kosárlabdázó döntését. “Úgy gondolom, hogy a Zolika egy olyan mentalítású és hozzáállású srác volt, aki nagyon fontos láncszemet töltött be a csapatunkban. Sajnálom, hogy elmegy. Megértem a döntését és sok sikert kívánunk neki. Megpróbáljuk a lehetetlent, a helyére olyan játékost keresni, aki közel azonos képességekkel és tudással bír” - mondta Kálmán László, a Falco-Trend Optika KC vezetőedzője.

Perl Zoltán jelenleg a magyar U20-as válogatottal készül a Székesfehérváron megrendezésre kerülő B-divíziós korosztályos Európa-bajnokságra. Azt követően, várhatóan augusztusban utazik majd Olaszországba és kezdi el a munkát új csapatánál.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb