Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Ismét a legjobb nyolc között végezne a Falco

A Falco-Trend Optika KC Szombathely kosárlabda csapata a hatodik helyen zárta a májusban véget ért NB I-es férfi kosárlabda-bajnokságot. Az elvárások az augusztusban induló szezonban is hasonlóak, hiszen a Kálmán László irányította sárga-feketék 2016-ban is a legjobb nyolc között végeznének.
Meghatározó játékosok, a többi között az egyik legnagyobb hazai tehetség, Perl Zoltán is távozott nyáron a Falcotól, de Majsztorovics, Will, Bus és Popgyákunik sem a sárga-feketéknél folytatja – tudtuk meg a Falco szerdai sajtótájékoztatóján Gráczer György ügyvezetőtől. A legnagyobb szponzor, Szombathely városa és annak sportért felelős alpolgármestere szerint a Falco KC ereje az önkormányzati támogatás mellett az utánpótlás-nevelésben rejlik.

Koczka Tibor, alpolgármester
,,Ahogy az elmúlt szezonban, a korábbi szezonokban is, rendszeres, hogy az utánpótlás csapatok az országos bajnoki első vagy valamelyik dobogós helyet szerzik meg. Ehhez is gratulálok és úgy gondolom, hogy a Falco jövője az utánpótlásban van.”

Az utánpótlás korú fiatalok beépítése mellett centerre és hátvédre is nagy szüksége volt a sárga-feketéknek.

Kálmán László – vezetőedző, Falco KC
,,Úgy gondolom, hogy Dobos Laci személye egy nagyon erős és magas személyiség, egy 222 cm  magas, 21 éves játékosról van szó, aki múlt évben Zaragozában volt, majd kölcsönadták Corunába, vele úgy gondolom, hogy nagyon sokat erősödünk a palánk alatt, a másik igazolásunk a horvát Dino Butorac, aki a svéd bajnokságból érkezik, aki fiatal nagyon tűzkezű játékos és nagyon jó hatékonysággal dobja a triplákat emberről és messziről is.”        

Miközben egy amerikai irányítóval és több szerb játékossal is egyeztetnek még a csapat vezetői, mintegy 110 millió forintból megkezdték a Falco csapatának is otthont adó Aréna Savaria felújítását.

Koczka Tibor – alpolgármester, Szombathely
,,A szezonkezdetre, tehát a kosárlabda-bajnokság kezdetére az Aréna Savaria parkettája megújul, tehát teljesen új padlón tudnak játszani a csapatok. Ezen kívül, amit a nézők is élvezhetnek, az a két nagy ledkijelző, amin követhető egyenként a játékosok eredménye és teljesítménye is, ezt egyébként a kosárlabda Európa-bajnokságon már láthattak azok, akik ide kilátogattak.”        

A Falco augusztusban kezdi meg a felkészülést az október közepén induló bajnoki szezonra.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb