Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Sri Chinmoy maraton

Tizenhatodik alkalommal rendezték meg Szombathelyen a Sri Chinmoy maratont. A versenyen a hőség ellenére több mint százan vágtak neki a három különböző távnak. A viadal névadója egy bengáli-amerikai spirituális vezető, aki egész életét az emberiség szolgálatának szentelte.
Már az előzetes nevezések alapján is sejteni lehetett, hogy a 16. szombathelyi Sri Chimnoy Maratonon  is népes mezőny áll majd rajthoz. A viadal  reggelén azonban az óriási hőség ellenére még olyan sokan jelezték az indulásukat, hogy végül több mint százan vágtak a Parkerdőből induló háromféle versenytávnak.

Székely Máté szervező
“Mi a Sri Chimnoy nevet viseljük ezzel a maratonnal. Az ő szellemiségében itt az öntúlszárnyalás a fő üzenet. Tehát, hogy próbáljunk egy picit többet kihozni magunkból, mint tegnap. Mint korábban sikerült.”

Akárcsak az előző esztendőkben, idén is szinte az egész ország területérők érkeztek sportolók a szombathelyi viadalra. Ennek legfőbb oka a rendezvény családias hangulatában rejlik.

Gazdag Rita versenyző
“A futók egy külön kis közösség. Teljesen más közösség. Mindenhonnan jövünk. Most vagyunk Vonyarcról, Keszthelyről, Szombathelyről, de  Pestről is jönnek. Ezeket az embereket csak versenyen látja az ember és mégis annyi közös van amiről lehet beszélni.”

Idén három táv közül válaszhattak a versenyzők. Lehetett maratont, félmaratont és 5 ezer métert  futni. A szervezők ezúttal sem fukarkodtak a díjakkal, elismerésekkel: minden induló oklevelet kapott, az összesen 14 kategória legjobbjai pedig érmekkel gazdagodtak a remek hangulatú verseny végén.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb