Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A Haladás Sportkomplexum módosított tervei

Sajtótájékoztató keretében mutatták be a Haladás VSE új sportkomplexumának végleges látványterveit. A közel 10 milliárd forintból megépülő létesítményben futball klub  mellett a zöld-fehér egylet mind a 12 szakosztálya is új otthonra lel.
Ilyen lesz a Haladás VSE új sportkomplexuma.

haladas latvany 01

A végleges látványterv elkészítésénél már azokat a változtatásokat is figyelembe vették a mérnökök, melyeket a sportolók, edzők, sportvezetők javasoltak. “Egy sportkomplexum jön létre, mely a szombathelyi Haladás VSE valamennyi szakosztályának, minden sportolójának, minden egyes ott sportoló versenyzőnek, edzőnek, fiatalnak, gyereknek és szülőnek, aki adott esetben a gyerekét sportolni a Haladásba hordja, egy új otthont fog teremteni. Tehát nem a labdarúgóknak épül ez a sportkomplexum. Nekik is” - hangsúlyozta Hende Csaba honvédelmi miniszter, országgyűlési képviselő.

A beruházás összértéke közel 10 milliárd forint lesz. A teljes összeget az állam biztosítja, tehát Szombathely városának egyetlen fillérjébe sem kerül az új sportkomplexum. “Szombathely városa, Szombathely lakói a magyar kormánytól, Magyarországtól kapnak egy gyönyörű szép ajándékot. A gyönyörű szép ajádék egy új sportkomplexum” - fogalmazott Puskás Tivadar polgármester.

A Magyar Olimpiai Bizottság elképzelései szerint amennyiben 2024-ben hazánk rendezheti az ötkarikás játékokat, úgy Szombathely is a helyszínek közé kerülhet. A tervek szerint női labdarúgó, valamint gyeplabda mérkőzéseket rendeznének a Haladás új sportkomplexumában.

haladas latvany 02

haladas latvany 03

haladas latvany 04

haladas latvany 05

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb