Hiba
 • JFile: :olvasás: Nem nyitható meg a fájl: https://query.yahooapis.com/v1/public/yql?q=SELECT+%2A+FROM+yql.query.multi+WHERE+queries%3D%27SELECT+%2A+FROM+flickr.photosets.info+WHERE+api_key%3D%22895d05375cb5ea3fd69836b3a3cd012b%22+and+photoset_id%3D%2272157655572992538%22%3B+SELECT+%2A+FROM+flickr.photosets.photos%28300%29+WHERE+api_key%3D%22895d05375cb5ea3fd69836b3a3cd012b%22+and+photoset_id%3D%2272157655572992538%22+and+extras%3D%22description%2C+date_upload%2C+date_taken%2C+path_alias%2C+url_sq%2C+url_t%2C+url_s%2C+url_m%2C+url_o%22%27&format=json&env=store%3A%2F%2Fdatatables.org%2Falltableswithkeys&_maxage=300&callback=
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Új kollekcióban várja a Haladás az FTC-t

Vasárnap délután a Ferencváros csapata ellen kezdi meg a szereplését a 2015-2016-os bajnokságban a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A vasiak sportszergyártót váltottak. Az új szereléseket a vasárnapi bajnoki rajt előtt csapatfotózáson és sajtótájékoztatón mutatták be.
Lassan véget ér a felkészülési időszak és elkezdődik a bajnokság a Haladás labdarúgói számára. A játékosok már túl vannak az ilyenkor szokásos csapatfotózáson és a protokoláris rendezvényeken. Most szinte minden gondolatuk a vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzés körül forog. “Nagyon várjuk. Igazából ez a focistáknak a lényeg, hogy végre szombat legyen vagy vasárnap, vagy épp péntek, hogy meccset játszunk. Teljes mértékben fel vagyunk készülve.Ma bele fogunk nézni a Ferencváros mérkőzésébe, kicsit elemezzük is őket és remélem, hogy teljes mértékben fel leszünk készülve rájuk” - hangsúlyozta Németh Márió, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgója.

A bajnoki rajtra a Ferencváros csapata látogat a Rohonci úti stadionba. A fővárosiak az előző pontvadászatot a második helyen zárták, most pedig nem titkoltam a bajnoki címért hajtanak. Az biztos, hogy rendkívül nehéz mérkőzés vár a nyitányon a Haladásra. “Én mindenképpen első hazai mérkőzésünkön egy tisztes helytállást várok. Ha nyerünk vagy kikapunk, az nem jelent semmit, hiszen első mérkőzés. Biztos, hogy a szurkolóinknak szeretnénk a pályán mindent megtenni. Nem tudjuk, hogy mire lesz elég” - fogalmazott Király Gábor, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás kapusa.

A felkészülési mérkőzéseken a Haladás gárdája mérsékelt teljesítményt nyújtott. Többek között a bajnokság főpróbájának számító Mezőkövesd elleni derbit is elveszítették a szombathelyiek. Remélhetőleg a rossz főpróbát követően egy sikeres előadás következik majd.
A vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzést a szombaton induló új magyar sportcsatorna, az M4 élőben közvetíti.

A kiváló hangulat garantált, hiszen a hazai szurkolói csoportok hosszú kihagyás után visszatérnek a lelátóra, ráadásul grandiózus koreográfiával is készülnek. A látványos bemutató finanszírozására, valamint az Állatvédők Vasi Egyesületének részére a mérkőzés ideje alatt adományokat gyűjtenek a bejáratnál található ereklye árusító pavilonban.

A mérkőzés rendőri biztosítása során, várhatóan a 15.30 óra és 21.00 óra közötti időben, az alábbi rendőri intézkedésekre kell számítani:

- A Bartók Béla körút teljes közúti lezárására kerül sor a Rohonci út és a Kenderesi út közötti szakaszon. A területen ellenőrző-átengedő pontok kerülnek kialakításra. Ezeken a pontokon csak rendőrségi ellenőrzést követően haladhatnak át a mérkőzésre érkező szurkolók és az ott lakók mind gyalog, mind pedig gépjárművel.

- A Kenderesi út teljes közúti lezárására kerül sor a Fürdő utca és a Bartók Béla körút közötti szakaszon.

- A 29A és a 29C jelű helyi járatos autóbuszok a záró pontokon áthaladhatnak, azonban a záró pontok között nem állnak meg.

- A Haladás szurkolói a stadiont kizárólag a Rohonci úti kapun tudják megközelíteni és elhagyni. A mérkőzés végén a Bartók Béla körút irányába távozni nem lehet, a távozási irány telepített kordonnal zárt.

- A mérkőzés előtt a Bartók Béla körúton, a Claudius Hotel melletti és a Csónakázó-tó előtti parkolókban járműveket elhelyezni nem lehet.

- Az esetlegesen vonattal érkező vendégszurkolók rendőri kísérése miatt számítani kell rövid idejű, öt-tíz perces forgalomzárásra, terelésre a vasútállomás és a stadion közötti útszakaszokon 16.00 óra és 18.00 óra, valamint 20.00 óra és 21.00 óra között.

- A mérőzés végét követően, 19.45 óra körüli időben számítani kell a Rohonci út teljes lezárására – a gyalogos forgalom elől is - a Bartók Béla körút kereszteződésének mindkét oldalán.

Forgalomterelésre kell számítani továbbá a Petőfi Sándor utca és a Sörház utca kereszteződésében, illetve az Akacs Mihály utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében. A Rendőrség kéri a szurkolókat, hogy az intézkedések végrehajtásában a rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!


VideóGaléria

{gallery}https://www.flickr.com/photos/szombathelyi7/sets/72157655572992538/{/gallery}

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb