Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Haladás-bravúr a Videoton ellen

2015-07-26, 11:01
   |   Kategória: Sport
Az OTP Bank Liga második fordulójában Székesfehérváron vizitált a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. Mindkét gárda vereséggel kezdte a bajnokságot. A mérkőzést megelőzőleg a vasiak trénere, Mészöly Géza azt ígérte, nem feltartott kézzel lép pályára csapata. A szavakat tettek követték.
Az első félidőt a Videoton kezdte jobban, ráerőltette akaratát a vendég vasiakra. A több ígéretes helyzetet is kidolgozó bajnoki címvédő azonban rendre kapitulált Király Gábor ketrecéhez érve. A Haladás a félidő vége felé megrázta magát. A 40. percben Nagy bal oldali szabadrúgása után Stef Wils 7 méteres fejesét nagy bravúrral védte Danilovics, a kipattanót Ugrai Viniciusba rúgta. Egy perccel később Batarelo verekedte át magát Heffleren, de a 12 méteres jobb sarokba tartó lövésére leért a hazaiak portása.

A szombathelyi gárda a második felvonást ott kezdte, ahol az elsőt befejezte. A 49. percben a szerencse is már a Haladás mellé állt: Juhász Roland saját kapujába juttatta fejjel a labdát, 0:1! A folytatásban gyorsan növelhette volna előnyét a vasi zöld-fehér alakulat, de jól védett a fehérvári kapus, illetve Martínez a legnagyobb lehetőséget is elszórakozta. Úgy tűnt, az utolsó negyedórához érve a Vidi felébredt a bekapott gól okozta sokkból, de Király Gáboron nem lehetett kifogni szombaton, a Hali okosan tartotta az előnyét. A bajnoki címvédő tehát két meccs után továbbra is nulla pontos.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb