Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Újabb skalpot szereznének

2015-07-30, 16:26
   |   Kategória: Sport
Gőzerővel készül az MTK elleni hazai bajnoki mérkőzésére a Haladás labdarúgócsapata. A hétvégi derbit a szombathelyiek és a fővárosiak is ötvenszázalékos mérleggel várják.
A bajnoki címvédő Videoton idegenbeli legyőzésének köszönhetően a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapatának játékosai határozottan jó hangulatban, derűlátóan várhatják az MTK elleni szombati összecsapást. A vasi futballisták minimálisan a pontszerzésben bíznak, de az újabb győzelmet sem tartják elérhetetlennek. “Természetesen ez egy pozitív eredmény volt a Videoton ellen. De ezt is a helyén kezeljük. Hosszú még a bajnokság. Mindig a következő mérkőzésre koncentrálunk. Mindenki az MTK-t látja a következő célnak. Az MTK legyőzését, illetve a pontok megszerzését. És azért minden követ próbálunk megmozgatni” - hangsúlyozta Király Gábor, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás kapusa.

A szombathelyi derbit a Haladás és az MTK is ötvenszázalékos mérleggel várja, mindkét együttesnek három pontja van jelenleg. A vasi zöld-fehérek esélyeit növeli, hogy a csapatkapitány Halmosi Péter sérülése szépen javul, már társaival közösen vehet részt az edzéseken. “Szokták mondani, hogy győztes csapaton ne változtass. Ennek ellenére Halmosi Peti fontos számunkra. Én nagyon bízom benne, hogy a keretben ott lehet. A maszk már elkészült, én azt hiszem, hogy a színe még változik. Nagyon készül Peti is, hogy ott legyen a csapattal” - fogalmazott Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője.

Egyre jobb állapotban van a régóta maródi Fehér Zoltán, Dudás Ádám és Katona Máté is. Mészöly Gáza döntése értelmében azonban ők még biztosan nem kapnak szerepet a Haladás csapatában a  szombaton 18 órakor kezdődő MTK elleni bajnoki mérkőzésen a Rohonci úti stadionban.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb