Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Alapoznak a sárga-feketék

Megkezdte a felkészülést a 2015-2016-os szezonra a Falco-Trend Optika KC kosárlabdacsapata. Az első edzésen még csak nyolc, a másodikon viszont már tizenhárom játékos vett részt.
Hétfőn este nyolc fiatal magyar játékos vett részt az Aréna Savariában a Falco első edzésén. A húszesztendős Váradi Benedek Bognár Kristóffal és Simon Kristóffal  szó szerint az idősebb korosztályt képviselte, ugyanis a többiek a sárga-feketék utánpótlásából nem régiben kikerült tinédzserek voltak. A klub légiósai és Dobos László a tréning időpontjában Székesfehérváron vett részt orvosi vizsgálaton. “Nagyon fura érzés az, hogy gyakorlatilag most a magyarok közül mi vagyunk a három legidősebb játékos és majd hozzánk jönnek a légiósok. Ők lesznek csak idősebbek nálunk. Kivételes helyzet ez. Próbálunk segíteni a fiataloknak, akik újonnan, illetve akik kicsit tapasztaltabban jöttek ide” - mondta Váradi Benedek, a Falco-Trend Optika KC játékosa.

A kedd reggeli edzésen már öt új játékos csatlakozott a kerethez. Egyedül Kirk van Slyke hiányzott a gyakorlásról, de hamarosan ő is megérkezik Szombathelyre. A Csónakázó-tó partján megtartott foglalkozáson a fizikai munkára, azaz a futásra helyezte a hangsúlyt Kálmán László vezetőedző. “Lényegében heti tíz edzéssel készülünk. Az első az egy fajta ráhangoló hét, mert nem tudom, hogy ki mit csinált a nyáron. Elvileg mozgott mindenki, mert ki volt adva. De tudom azt, hogy az első hetet nem szabad annyira megnyomni, nehogy sérülés legyen. Ezzel a 14 játékossal tervezzük végig csinálni ezt a szakaszt, ami a felkészülésről szól” - tájékoztatott Kálmán László, a Falco-Trend Optika KC vezetőedzője.

A tervek szerint a Falco több felkészülési mérkőzést is játszik majd. Szeptember elején osztrák és szlovák csapatokkal találkoznak a sárga-feketék, de mindhárom összecsapást idegenben játsszák majd Váradi Benedekék.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb