Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A Honvéd lehet a következő áldozat

Hosszú kihagyást követően ismét hazai környzetben játssza soron következő bajnoki mérkőzését a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgó csapata. Mészöly Géza legénysége rendkívül előkelő pozícióból várja a Budapest Honvéd elleni összecsapást.
Ki gondolta volna, hogy nyolc forduló elteltével, a szombathelyi alakukat a tabella második helyén állomásozik majd. Pedig most ez a helyzet, és a Haladás makacsul ragaszkodik az ezüstös pozícióhoz. Három gólnál tart a csapat ifjú titánja, Németh Márió, aki az utóbbi mérkőzéseken rendre betalált. „Sose volt erősségem a góllövés, de most elkaptam a fonalat, szeretném is ezt továbbfolytatni, de ehhez az kell, hogy a csapat ilyen jól tudjon játszani, mint eddig. Ezek az 1:0-ás előnyök nem jelentenek életbiztosítást, szeretnénk növelni, de eddig még nem sikerült. Mondhatom, hogy Ugrai Roland és Martínez is hiányzik a csapatból” - mondta Németh Márió.

Ugrai és Martínez mellett még egy fontos láncszem kiesik a vasiaktól Iszlai Bence személyében, akit legutóbb kiállítottak Felcsúton. Nem lesz egyszerű dolga a szombathelyieknek, hiszen az a Budapest Honvéd érkezik a Rohonci útra, amely csapat eddig 12 pontot gyűjtve a tabella negyedik helyét foglalja el. Ettől függetlenül a Haladás trénere bízik abban, hogy a hazai közönség segítségével csapata ismét győzni tud. „Hogy mi a gyengeségük, hát ezzel mindig csínján bánok, hogy éppen ki áll a kapuban, hogy ennek lőni kell, mert ez egy gyenge kapus, hát azért ezt nem lehet mondani. Úgy érzem, hogy minden kapusnak lőni kell, csak akkor lesz gól és remélem, hogy a játékosok ezt a fajta taktikai utasítást majd betartják, hogy minél több támadást fejezzünk majd be lövéssel” - hangsúlyozta Mészöly Géza vezetőedző.

Hazai siker esetén megszilárdítja második helyét a Haladás, ha azonban győz a Honvéd, utoléri a szombathelyieket a tabellán. A labda szombaton 18 órakor indul útjára a Rohonci úti stadionban.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb