Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Siker a nyitányon

Könnyed győzelemmel kezdett a Falco, a szombathelyiek hazai pályán húsz ponttal múlták felül a Kecskemétet a férfi kosárlabda NB I 2015/2016-os idényének pénteki nyitónapján.
A legutóbb a negyeddöntőig jutott vasiak - akiktől a nyáron Olaszországba igazolt legjobbjuk, Perl Zoltán - 10-10 után két kapott pontra 12-t dobtak, így könnyedén hozták a nyitónegyedet. A folytatásban Kálmán László együttese 20, majd 25 pontra növelte előnyét, a tavasszal bajnoki döntős kecskemétiek részéről csak a szerb Kemal Karahodzic jeleskedett. Továbbra is érvényesült a Falco rohanós, ponterős stílusa, míg a védekezésükről ismert vendégek nem találták az ellenszert, a félidőben 46-25 volt az állás.

Az alföldi csapat - melynek kispadján a szövetségi kapitány Stojan Ivkovicot a szerb-magyar Maljkovics Borisz váltotta - térfélcsere után sem tudott közelebb kerülni riválisához, az utolsó negyed 62-39-ről indult. A hajrában sem változott a játék képe, a Szombathelyben hatan is tíz pont fölé jutottak, a találkozó legeredményesebbje azonban Karahodzic lett 17 ponttal.

A nyitónap másik meccsén az előző szezonban negyeddöntős Szeged odahaza kikapott a remek második félidőt bemutató Körmendtől.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb