Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A ZTE is vesztesen távozott az Aréna Savaria-ból

Negyedik hazai bajnoki mérkőzését is megnyerte a Falco-Trend Optika KC élvonalbeli kosárlabdacsapata. A szombathelyiek ezúttal a Zalaegerszeg gárdáját győzték le 78:64 arányban.
Szomszédvári rangadót rendeztek a férfi kosárlabda-bajnokság 5. fordulójában, ugyanis a Falco a ZTE együttesét fogadta az Aréna Savariában. A hazai szurkolók legnagyobb örömére a sárga-feketék kezdték jobban a derbit és az első negyed végén már 27:17-re vezettek is. A nagyszünetre pedig már 12 pontos előnnyel vonulhattak Váradiék. Térfélcserét követően azonban feltámadtak a vendégek és beérték a Falcót. A záró tíz percnek így 57:57-es állásról futhattak neki a küzdő felek. A végjátékban szerencsére a vasiak akarata érvényesült és 78:64-es hazai győzelemmel ért véget a derbi.

Kálmán László vezetőedző, Falco-Trend Optika KC
“Azt gondolom, hogy harcoltunk egy nagyot megint. Nagyon kevés pontot kaptunk, de nem is dobtunk jól. Úgy gondolom, ha hazai pályán tudunk egy kicsit jobban dobni, akkor ilyen meccseket 20-30 ponttal meg tudunk nyerni. Ma egy nyögvenyelős mérkőzés volt. Nehéz volt, de boldog vagyok, hogy a csapatom küzdenitudásból a maximumot hozta.”

A mérkőzésen többnyire a Falco akarata érvényesült, ám a harmadik negyedben a szombathelyiek könnyedén eladták azt az előnyt, amit az első félidőben összehoztak. Szerencsére a záró tíz percre egy kissé elfáradt a több kulcsjátékosát is sérülés miatt nélkülöző zalaegerszegi együttes.

Bencze Tamás vezetőedző, Zalakerámia ZTE KK
“Ha nem koncentrálunk végig negyven percig, akkor nem bírunk nyerni. Azt gondolom, hogy összeségében megérdemelten nyert a Falco. Gratulálok nekik. De a csapatom talpra állásának, küzdésének is mindenképpen örülök.”

A Falco újabb győzelmének köszönhetően továbbra is a tabella élmezőnyében foglal helyet. A hazai pályán eddig veretlen sárga-feketék szombaton délután  idegenben, Nyíregyházán lépnek pályára bajnoki mérkőzésen.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb