Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Itáliában a Falco

A FIBA Európa Kupa második fordulójában a Varese otthonában lép pályára a Falco-Trend Optika KC kosárlabdacsapata. Az olaszok egy vereséggel, míg a szombathelyiek egy győzelemmel a tarsolyukban várják az összecsapást.
Remekül kezdte a New FIBA Men’s Club Competition névre elkeresztelt kupasorozatot a nemzetközi porondra 16 éves szünet után visszatérő Falco-Trend Optika KC. A sárga-feketék nagy meglepetésre a svéd bajnok Södertälje Kings otthonában arattak 62:54 arányú győzelmet. “Én nem játszottam még felnőttek között nemzetközi porondon. Nagyon nagy élmény volt mindannyiunknak. Még hátra van öt mérkőzésünk a csoportban. Azt gondolom, hogy ezen az öt mérkőzésen mind Szombathelyt, mind Magyarországot fogjuk képviselni. Minden meccsen megteszünk majd mindent, hogy győztesen hagyjuk el a pályát” - hangsúlyozta Váradi Benedek, a Falco-Trend Optika KC csapatkapitánya.

A csoport másik mérkőzésén a belga Oostende idegenben győzte le a Varese csapatát. Ebből adódóan az olaszok számára rendkívül fontossá vált a Falco elleni szerdai találkozó, ugyanis egy esetleges újabb fiaskó a továbbjutással kapcsolatban szőtt álmaik végét jelentené. “Én azért realista ember vagyok. Tudom azt, hogy ez a két csapat, a Varese és az Oostende, de talán még a svéd csapat is jobb gárda, mint a miénk. De hál'isten tudtuk bizonyítani azt, hogy van keresnivalónk. Biztos, hogy a szerdai mérkőzésen már nem
fognak bennünket lebecsülni és nagyon keményen odateszik magukat az olaszok, mert ők is kikaptak hazai pályán az Oostendétől” - fogalmazott Kálmán László, a Falco-Trend Optika KC vezetőedzője.

A Falco kosarasai kedden keltek útra Varesebe, hogy a helyszínen legyen idejük rápihenni a szerdai találkozóra. Szerencsére a bokáját fájlaló Cameron Rundles sérülése nem bizonyult súlyosnak, így ő is a csapattal tarthatott Olaszországba.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb