Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Újabb győzelem

2016-10-12, 09:47
   |   Kategória: Sport
Szoros mérkőzésen 2:1 arányú győzelmet aratott a sereghajtó Budapesti Honvéd otthonában a Viktória-Trend Optika FC élvonalbeli női labdarúgócsapata. A szombathelyiek az újabb sikernek köszönhetően továbbra is a tabella közvetlen élmezőnyében tanyáznak.
A Ferecváros legyőzése után egyértelműen esélyesként utazott a sereghajtó Honvéd otthonába a Viktória-Trend Optika FC NB I-es női labdarúgócsapata. Ennek megfelelően már a derbi első percében vezetést szereztek a vasiak: Tálosi előrevágott labdáját Vörös lőtte a hazaiak kapujába. A folytatásban is a vasiak maradtak támadásban, ám a következő gólra egészen a 38. percig kellett várni. Ekkor Manhart talált 15  méterről a hálóba. Az osztrák légiós a térfélcserét követően a második gólját is megszerezhette volna, ám kihagyta a Vörös buktattásáért megítélt 11-est.  A hazaiak viszont nem hagyták ki a lehetőségüket a 76. percben, de Krár találatától függetlenül a Viktória teljesen megérdemelten nyerte meg 2:1-re a találkozót.

- Gratulálok az ellenfélnek, mert nagyon jó volt a hozzáállása. Viszont én azt nem igen éreztem, hogy itt hagyhatunk egy vagy három pontot. Szomorú vagyok, mert nem erre készültünk. Én sokkal többet vártam a lányoktól, főleg, a múltheti bravúr után. Én azt hittem, hogy az sokkal nagyobb önbizalmat ad néhány játékosunknak - fogalmazott Csordás Csaba vezetőedző. A szombathelyi csapat győzelme ellenére a valós tudása alatt teljesített. Csak néhányan játszottak jól. Közéjük tartozott Vörös Viktória, aki a Ferencváros kapuja után a Honvéd ketrecét is bevette.  - Véleményem szerint az első gólunk után ráültünk az eredményre, nem is igen jött össze utána semmi. A helyzeteink kimaradtak. A labdákat elveszítettük, de ez szerencsére nem bosszúlta meg magát. De gratulálok a Honvédnak is, mert nagyon jól helytálltak - mondta Vörös Viktória labdarúgó.

A Viktória FC újabb sikerének köszönhetően feljött a tabella második helyére. A szombathelyiek legközelebb vasárnap az utolsó előtti pozíciót elfoglaló Újpest otthonában lépnek pályára bajnoki mérkőzésen.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb