Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Zöld-fehér rangadó

2016-10-14, 16:08
   |   Kategória: Sport
Több rangadót is rendeznek az NB I-es labdarúgó bajnokság 12. fordulójában. Ezek közül kiemelkedik a bajnoki címvédő Ferencváros Haladás elleni soproni vendégjátéka. A zöld-fehér csapatok közül a budapestiek a harmadik, míg a szombathelyiek a negyedik pozícióból várják az összecsapást.
Nem lazsáltak a szombathelyiek a válogatott szünetben ezúttal sem. Az elmúlt három hetet a Haladás az apróbb hibák kiküszöbölésére használta fel, és ezt remekül szolgálta a szlovén Mariborral megvívott, 3:0-ra megnyert edzőmérkőzés. Hétvégén a bajnoki címvédő Ferencváros érkezik Sopronba. Hazai oldalon Gaál Bálint hosszú kihagyást követően térhet vissza a pályára. Bár a Fradi sérülés miatt több játékosára sem számíthat, ez nem téveszti meg a vasiak 14-esét.
"Nagyon erős keretük van, minden pozícióra van két játékosuk. Nekünk taktikusan, okosan kell játszanunk, nem szabad egyből nekik rohannunk, úgy érzem, ha csapatként összeszedettek leszünk, akkor meg tudjuk szorongatni a Ferencvárost és sikerül 3-4 év után újra győzelmet aratni ellenük" - mondta Gaál Bálint labdarúgó.

Rangadó lesz a javából a zöld-fehér csapatok találkozója. Amennyiben győz a Mészöly-legénység, megelőzi a Ferencvárost, hiszen mindössze 1 pont választja el egymástól a két csapatot a tabellán. Jó előjel lehet a szombathelyiek számára, hogy alig több mint 1 hónappal ezelőtt fölényesen győzték le edzőmeccsen Thomas Doll alakulatát.

"Új időszámítás indulhatott el onnantól kezdve, hogy elhisszük, hogy a Ferencvárost is le lehet győzni és lehet tőle pontot, pontokat rabolni, úgyhogy ebben bízunk, hogy most a közönség - tudjuk, hogy jó idő lesz - minél nagyobb számban fog bennünket segíteni" - fogalmazott Mészöly Géza vezetőedző.

Hogy ki tudott többet profitálni a 3 hetes szünetből, kiderül szombaton, a 18 órakor kezdődő találkozón.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb