Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Magabiztos győzelem

2016-10-19, 10:32
   |   Kategória: Sport
Továbbra is parádés formában van a Viktória FC női labdarúgócsapata. A szombathelyiek ezúttal az Újpest otthonában nyertek 6:0-ra és a bajnoki címvédő Ferencváros mögött a második helyet foglalják el a tabellán.
Bár Heike Manhart személyében az egyik legjobb játékosa hiányzott a Viktóriának Újpesten, így is remek játékkal kezdtek a szombathelyiek. Csordás Csaba együttese bő fél óra alatt négyszer is betalált a fővárosiak kapujába. Siklér kétszer, míg Szakonyi és Kun egyszer-egyszer zörgette meg Gálik hálóját. A 4:0-ás vasi vezetésről kezdődő második félidőben semmit sem változott a játék képe. A vendégek zsinórban vezették veszélyes támadásaikat, melyekből kettőt góllal is zártak. Így összességében 6:0-ás győzelmet aratott a Viktória a fővárosi lila-.fehérek otthonában.

“Tudtuk, hogy nem lesz egy egyszerű mérkőzés az előző mérkőzésből is kiindulva. Tudtuk, hogy a védekezésre fog összpontosítani az Újpest. Szerencsére az első gól után sikerült további gólokat is szereznünk" - mondta Siklér Kinga labdarúgó. A vasi gárda a vártnál jóval magabiztosabb győzelemmel tudta le az újpesti vendégjátékát. Csordás Csaba tanítványai ezúttal nem tékozolták el a lehetőségeiket, így pedig sokat javítottak a gólarányukon is. “Nagyon boldog vagyok, mert megszereztük a három pontot. nem is akárhogyan. Az Újpest már bizonyította, hogy hazai pályán tud kellemetlenségeket okozni. nagyon elégedett vagyok, hogy most több gólt is tudtunk rúgni" - értékelt az edző.

A Viktória FC újabb sikerének köszönhetően már 19 ponttal rendelkezik, amivel a bajnoki címvédő Ferencváros mögött a második helyen állnak a szombathelyiek. Csordás Csaba együttese legközelebb október 30-án vasárnap lép majd pályára, amikor az MTK együttesét fogadja.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb