Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Őszi Csótó Csúcsfutás

2016-10-21, 10:59
   |   Kategória: Sport
A rossz idő ellenére is több mint négyszázan vettek részt az Őszi Csótó Csúcsfutáson. A legnagyobb létszámmal ezúttal az óvodások és a kisiskolások képviseltették magukat a komoly hagyományokra visszatekintő rendezvényen.
Idén már 29. alkalommal tartották meg az egyik legnépszerűbb tömegsport rendezvényt, az Őszi Csótó Tófutást. Az időjárás ezúttal nem fogadta  kegyeibe a szervezőket, ugyanis szemerkélő eső fogadta az érdeklődőket. Ettől függetlenül egyetlen versenyszám sem maradt el. “Magára az eseményre ugyan úgy készülünk. Ha egy ember van, neki is megadjuk azt az érzést, mint amikor sokan vannak. Biztos, hogy sokakat beltántorít ettől a dologtól. Az ovis kisgyerekek rajthoz állnak. Ők több százan szoktak lenni, most a legelszántabbak jöttek el" - tette hozzá Kívés István főszervező.

A rossz idő ellenére több mint négyszázan álltak rajthoz a versenyen. A legnépesebb mezőny a hagyományoknak megfelelően az ovisok és a kisiskolások futamain vett részt. Ebben természetesen komoly szerepük volt a szülőknek, akik kihozták a rendezvényre gyermekeiket.

“Mindenképpen fontosnak tartom, hogy a gyermekünk is sportoljon, ahogy a családban is sokan teszik. Az egészséges életmódra próbáljuk nevelni. Ebbe beletartozik az étkezés és a sportolás. A szabad levegőn vagyunk. Ilyen gyönyörű környezetben pedig semmiképpen sem hagytuk volna ki a mai napot" - fogalmazott Berta Eszter.

Csöpörésző eső ide avagy oda, a gyerekek nagyon élvezték a versenyt. A kicsiknél egy korosztályban több futamot is rendezni kellett, mert végül olyan sokan jöttek össze. A győztesek pedig már kész tervekkel rendelkeztek a jövőre nézve.
“Jól jegyezzenek meg, mert én leszek az olimpiai bajnok" - mondta Csercsics Bálint , a Szűrcsapó Óvoda versenyzője.

A szokásoknak megfelelően a legjobbak ezúttal is elismerésben részesültek. A rendezők idén is egyedi érmekkel, oklevelekkel jutalmazták a korosztályok első hat helyezettjét.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb