Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Nem sikerült a Haladásnak

2016-10-24, 13:49
   |   Kategória: Sport
Súlyos, 3:0 arányú vereséget szenvedett a Haladás NB I-es labdarúgócsapata az újonc Mezőkövesd otthonában. A szombathelyiek vereségüknek köszönhetően visszacsúsztak a tabella negyedik helyére.
A Ferencváros legyőzését követően Mezőkövesden is jól kezdett a Haladás labdarúgócsapata, ám előbb Gaál az 5., majd Németh a 18. percben hagyott ki egy-egy óriási ziccert. A folytatásban viszont átvette a játék irányítását a hazai csapat és Dialló találataival magabiztos vezetésre tett szert. A szombathelyiek ezt követően ugyan Gaál kapufájánál közel jártak a szépítéshez, de Molnár az 59. percben mindent eldöntött, és beállította a 3:0-ás végeredményt.  “Mi olyan hibákat követtünk el, amilyeneket nem lett volna szabad. A fordulópontból pedig jobban jött ki a Mezőkövesd. A második félidőben is próbáltunk játszani és gólt elérni, de csak helyzetig jutottunk" - értékelt
Mészöly Géza vezetőedző.

Az újonc Mezőkövesd otthonában a zöld-fehérek a végeredmény ellenélre sem játszottak alárendelt szerepet. Több nagy helyzetet is kidolgoztak ugyan, ám azokat rendre elhibázták. Ezzel szemben a hazaiak három ziccerüket is gólra váltották.  

“Én azt gondolom, hogy mindent megtettek, hogy aki kilátogatott a meccsre jól érezze magát, mert a Haladás is megtett mindent, hiszen egy nagyon jó mérkőzés kerekedett ki" - mondta Pintér Attila Mezőkövesd-Zsóry vezetőedzője.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata vereségének köszönhetően a tabella  második helyéről visszacsúszott a negyedikre. Mészöly Géza együttese legközelebb október 29-én szombaton  a Budapest Honvéd otthonában lép pályára.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb