Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Nagyot küzdött, de kikapott a Viktória

2016-11-03, 13:23
   |   Kategória: Sport
Hazai környezetben kapott ki 2:1-re az MTK együttesétől a Viktória FC NB I-es női labdarúgócsapata. A játék képe alapján az egyik pontra rászolgáltak volna a szombathelyiek.
Az élvonalbeli női  labdarúgó-bajnokság csúcsrangadóját játszották az Illés Akadémia műfüves pályáján, ahol az MTK csapatát fogadta a Viktória FC. A derbit Siklér két életerős lövése vezette be, de gól egyikből sem született. Ezzel szemben a vendégek első helyzete során  a 31. percben a hálóba került a labda, igaz az Vörös lábáról pattant saját kapujába. Nem sokkal később Méry hatalmas bombájának köszönhetően pedig már 2:0-ra vezetett az MTK. A félidő zárásaként Manhart kiharcolt egy 11-est, amit értékesített is. Térfélcserét követően a Viktória FC nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, de ez nem sikerült, így maradt a 2:1-es vendég győzelem.

“Mindenképpen hiányérzet van bennem, mert a három pontot szerettük volna megszerezni. Sajnos egy balszerencsés öngóllal vezetést szerzett az MTK, utána pedig nem tudtunk felpörögni és kaptunk még egyet. Aztán felálltunk 2:0 után 2:1-re, de sajnos nem sikerült az egyenlítő gólt elérnünk" - mondta Balogh Nikoletta csapatkapitány

Csordás Csaba vezetőedző együtteséből a két bekapott gól ellenére a védők teljesítettek a legjobban. Ezen a meccsen inkább támadásban volt több probléma. Egy rúgott góllal egy MTK-szintű csapat ellen nem igen lehet pontot szerezni. “Pont abban van hiányérzetem, hogy kettő-három játékos van, akinek kulcs feladata lett volna ezen a mérkőzésen. Pont ez a kettő-három ember volt kicsit hitefogyott. A többiek csúsztak-másztak. Én úgy érzem, hogy mi alakítottunk ki olyan helyzeteket, ami 100 százalékos volt, mert a vendégek kétes szituációi közül mind lehelyzetben volt" - értékelt a vezetőedző.

A bajnokság 10. fordulójában újabb rangadó vár a vasi gárdára, ugyanis az ETO FC Győr látogat Szombathelyre. A két csapat egyszer már találkozott egymással ebben a szezonban, akkor a hazai pályán szereplő ETO nyert 2:1 arányban.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb