Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Lódi Tamás vezetőedző felajánlotta lemondását

2016-11-09, 10:53
   |   Kategória: Sport
Ismét hazai pályán szenvedett vereséget a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A szombathelyiek ezúttal az Aramis együttesétől kaptak ki 5:2-re. A találkozó után Lódi Tamás vezetőedző felajánlotta lemondását.
Egyik kulcsembere, az eltiltott Gyurcsányi nélkül állt fel az Aramis elleni hazai meccsére a Haladás futsalcsapata. Ennek ellenére a derbi 5. percében Halmos találatának köszönhetően már vezettek is a zöld-fehérek. Azonban nem sokáig örülhettek, ugyanis Bognár szinte postafordultával egyenlített is. Egy aránylag csendesebb időszak után a félidő hajrájában pörögtek fel ismét az események. A hazaiak közül Hegyesi, míg a vendégektől Szeghy és Csopaki szerzett gólt, így a félidőben a fővárosiak mentek 3:2-re. A második játékrészben viszont már csak a vendégek találtak be, akik végül 5:2 arányban megnyerték az összecsapást. “Küzdöttünk, csúsztunk-másztunk, amikor kellett,de megint így alakult. Ez az egész szezon ilyen. Nincs miről beszélnünk, mert egy győzelemmel állunk hét forduló után. nagyon rossz a helyzet, de együtt fogunk ebből kimászni, ahogy együtt kerültünk bele" - fogalmazott Horváth Péter futsaljátékos.

A zöld-fehérek több százszázalékos helyzetet alakítottak ki, de azokat rendre ki is hagyták. Így pedig nemigen lehet meccset nyerni egy Aramis-szintű együttes ellen.

“Két megoldás van. Az egyik az, hogy a télen megerősítjük a keretet. A másik az, hogy engem leváltanak. Gondolom, majd megbeszéljük, hogy hogyan tovább. ha miattam nem rúgjuk be a helyzeteket, akkor örömmel beadam a felmondásomat" - mondta Lódi Tamás vezetőedző.

A Haladásnak hét fordulót követően továbbra is mindössze öt bajnoki pontja van, amivel a tabella nyolcadik helyén áll. A zöld-fehérek számára egyre inkább elérhetetlennek tűnik a felsőházi rájátsztás. Az Aramis elleni meccs után Lódi Tamás vezetőedző felajánlotta lemondását.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb