Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Újabb idegenbeli vereség

2016-11-22, 10:36
   |   Kategória: Sport
Balszerencsés, 2:1 arányú vereséget szenvedett a Haladás NB I-es labdarúgócsapata a Diósgyőr együttesének ideiglenes otthonában, Debrecenben. A szombathelyiek a hosszabbítás perceiben kapták a három bajnoki pont sorsát eldöntő találatot.
Kifejezetten tartalékos összeállításban lépett pályára a DVTK vendégeként a Haladás labdarúgócsapata. A szombathelyi együttesből Király Gábor, Németh Márió, David Williams és Ezequiel Calvente is hiányzott sérülés miatt. Ennek ellenére a 13. percben Gaál találatával a vasi zöld-fehérek szerezték meg a vezetést. Nem sokkal később Iszlai 2:0-ra alakíthatta volna az eredményt, de nagy helyzetben a kapufát találta el. A 67. percben viszont Lipták jól célzott és egy életerős lövéssel kiegyenlített. A három bajnoki pont sorsa a 92. percben dőlt el, amikor az ex-szombathelyi Ugrai Rózsa kapujának jobb alsó sarkába helyezett. “Nagyon fontos lett volna, hogy megrúgjuk a második találatot és az ezer sebből vérző ellenfélnek adjunk még egy döfést. Sajnos ez nem történt meg. De még az egyenlítés utáni labdaszerzéseinkből is helyzeteket dolgoztunk ki. Sajnos ezeket nem tudtuk értékesíteni" - mondta Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője.

A Diósgyőr csapata főként a második félidőben veszélyeztette sokszor a szombathelyiek kapuját. Horváth Ferenc tanítványai lőttek két gólt és a 79. percben Bognár révén még a kapufát is eltalálták. Így összességében egyáltalán nem érdemtelenül nyerték meg a derbit. “Izgalmas mérkőzés volt. Végül is 1:0 után orosz rulettet játszottunk, mivel nagyon ki kellett nyílnunk ahhoz, hogy helyzeteket tudjunk kialakítani. Ezért aztán a Haladás végig tudott kontrázni. De azt gondolom, hogy többet birtokoltuk a labdát és  több helyzetünk is volt,  megérdemelten nyertünk" - fogalmazott Horváth Ferenc, a DVTK vezetőedzője.

A Haladás csapata újabb idegenbeli vereségének köszönhetően visszacsúszott a tabella hatodik helyére. A zöld-fehérek legközelebb november 26-án szombaton lépnek pályára bajnoki mérkőzésen, amikor a Debrecen együttesét fogadják Sopronban.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb