Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Gyurján Márton védte a Haladás kapuját

2016-11-29, 07:41
   |   Kategória: Sport
Négy nyeretlenül megvívott találkozót követően győzött a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A zöld-fehérek ezúttal soproni ideiglenes otthonukban verték meg  a Debrecen együttesét 1:0 arányban.
Király Gábor után Rózsa Dániel is megsérült, így aztán a 20 esztendős Gyurján Márton védte a Haladás kapuját a Debrecen elleni hazai mérkőzésen. A fiatal hálóőr először a 28. percben adhatott számot tudásáról, amikor Holman életerős lövését védte nagy bravúrral. A hajdúságiak a folytatásban is sorozatban alakították ki helyzeteiket, gólt azonban a vasiak szereztek. Az 53. percben Ars fejelt a kapuba Rácz szögletét követően. Ezután még nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak a vendégek és a 76. percben kis híján egyenlítettek is, de Horváth lövése a kapufán csattant. A derbi utolsó pillanataiban Brkovic fejese jelentett komoly veszélyt, de Gyurján szép mozdulattal a kapu fölé paskolta a labdát. “Azt látni kell, hogy hihetetlenül sok fiatal játszik a csapatunkban és még elő tduunk venni egy ilyen fiatal kapust is. A múltkori debreceni meccsen, amikor sikerült 1:0-ra nyernünk, akkor volt először kezdő Rózsa Dani ebben a szezonban. Király Gabi sérülése miatt. Akkor azt mondtam, hogy nagyon boldog vagyok, mert két nagyszerű kapusunk van. Most pedig annak örölök, hogy három ilyen nagyszerű kapusunk van" - mondta Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője.

A Debrecen csapata ismét egy olyan mérkőzést veszített el 1:0 arányban, melyet a helyzetek alapján gólokkal kellett volna megnyernie. Leonel Pontes tanítványai azonban ziccerek tömkelegét hagyták ki ezúttal is. “Nagyon jó meccset játszott a két csapat. Úgy érzem, hogy nekünk kellett volna győznünk, hiszen rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Támadó focit játszottunk, de a játékosaimnak megint nem sikerült bevenniük az ellenfél hálóját. Én pedig a pálya mellől nem tudok gólt szerezni. A szerencse ma sem állt mellénk" - értékelt Leonel Pontes, a Debreceni VSC vezetőedzője.

A Haladás együttese négy nyeretlenül lejátszott derbit követően győzött ismét bajnoki meccsen. A szombathelyiek sikerüknek köszönhetően feljöttek a tabella ötödik  helyére. A vasi zöld-fehérek szombaton délután fél négykor a Paks otthonában lépnek majd pályára.  


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb