Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Idegenben lép pályára a Haladás

2016-12-02, 11:32
   |   Kategória: Sport
A Magyar Kupa után ismét a bajnokságban vár fontos feladat a Haladás labdarúgócsapatára. A szombathelyi zöld-fehérek a hétvégén a Paks gárdájának otthonában lépnek pályára.
A Debrecen elleni szombati győztes bajnoki mérkőzést követően szerdán a harmadosztályú Érd otthonában 11-esekkel vereséget szenvedett a Haladás labdarúgócsapata és búcsúzott a Magyar Kupa további küzdelmeitől. Így a vasi zöld-fehéreknek már csak a bajnokságra kell koncentrálniuk. “Minden fronton szerettünk volna helytállni. Ráadásul a Magyar Kupa arra is jó, hogy azok a játékosok, akik kicsit kevesebbet játszanak, azok legyenek játékban. Legyenek formában. Ezért nagyon rossz érzés, hogy kiestünk a Magyar Kupából" - mondta Mészöly Géza vezetőedző.

A Debrecennel szemben aratott győzelemből oroszlánrészt vállalt a szombathelyiek harmadik számú kapusa, Gyurján Márton. A 20 esztendős fiatalember Király Gábor és Rózsa Dániel sérülése miatt  került be a vasiak kezdőcsapatába és több bravúros védésének köszönhetően  kapott gól nélkül hozta le a találkozót. “Mindenképpen önbizalmat ad. Ugyanazt a teljesítményt kell nyújtanom. Ezért dolgozok egész héten. Nagyon remélem, hogy sikerülni fog" - fogalmazott a labdarúgó.

A Haladás együttese a bajnokság következő fordulójában a kiesés elől menekülő Paks otthonában lép pályára. Az előre borítékolható, hogy nagyon nehéz feladat vár Iszlai Bencéékre a Duna-parti városban. “Tudjuk, hogy Csertői Aurél csapatai mindig a biztos védekezésre alapoznak és a gyors kontrákban bíznak. Most is erre számítok. Azt is tudni kell, hogy a Paksnak ez egy élet-halál meccs lesz. De nekünk is fontos, hogy ott tudjunk maradni az élbolyban" - mondta Iszlai Bence, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgója.

A Paks-Haladás találkozó szombaton délután fél négykor kezdődik majd. A hazaiak a tizenegyedik, míg a vendég szombathelyiek az ötödik helyről várják az összecsapást.  
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb