Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Kikapott a Haladás

2016-12-06, 13:57
   |   Kategória: Sport
2:1-es vereséget szenvedett a Haladás labdarúgócsapata szombaton Pakson. A zöld-fehérek könnyedén döntetlenre hozhatták volna a találkozót, de nem sikerült a helyzeteiket jól kihasználniuk.
A kieső helyen tanyázó Paks otthonában vendégeskedett hétvégén a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata. A sérült Király Gábor helyett a hármas számú kapus, Gyurján Márton került a kezdő 11-be. A 13. percben Szakályt buktatta Kovács, ezzel 11-eshez jutott a Paks. A büntetőt Koltai magabiztosan értékesítette. A 38. percben Gaál Bálint szabadrúgásból egyenlített: a bal felső sarokba tekert lövésbe a kapus csak belepaskolni tudott. A félidőben így 1:1-es döntetlen volt az állás. Az 59. percben ziccert hibázott a Hali, Ars bizonytalankodott a paksi kapu előtt, a passzt pedig Rácz fölé lőtte. Egy perccel később Szakály 18 méterről átemelte a kapust, így 2:1-re módosult az állás, ami kitartott a végéig. A Csertői-legénység öt döntetlen után tudott ismét három pontot szerezni. "Voltak a mérkőzésen fordulópontok, 1:1-nél az ellenfélnek is volt egy nagy helyzete, de a következő támadásból gólt rúgtunk. Kell a focihoz a szeremcse is, most egy kicsit mellettünk állt. Azt hiszem, végigbrusztoltuk a meccset, megérdemeltük ezt a győzelmet" - mondta Csertői Aurél, a Paksi FC vezetőedzője.

A szombathelyiek számára nem tűnt elérhetetlennek a döntetlen, de a kihasználatlan ziccer megbosszulta magát. "Végig voltak helyzeteink, és lehetőségünk arra, hogy 11-eshez jussunk, de ez sajnos nem történt meg. A csapat mindent megtett, hogy legalább egy pontot meg tudjon szerezni. Óriási lehetőségünk volt 1:1-es állásnál, és rá egy percre jött a paksiak gólja" - fogalmazott Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője.

A Hali visszacsúszott a tabella hatodik helyére. A zöld-fehérek a következő fordulóban a Videotont fogadják szombaton fél négytől Sporonban.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb