Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A Dobó SE elnöke értékelte a tavalyi évet

2017-01-13, 13:08
   |   Kategória: Sport
Összességében elégedett a sportolóik tavalyi teljesítményével Horváth Vilmos. A Dobó SE elnöke Halász Bence korosztályos világbajnoki aranyérmét emelte ki a sok jó eredmény közül.
A Szombathelyi Televízió Aréna című sportmagazinjában Horváth Vilmos elnök értékelte a Dobó SE sportolónak tavalyi eredményét. A  szombathelyi klub első embere összességében elégedett a 2016-os esztendővel, bár véleménye szerint a gyakori sérülések alaposan befolyásolták a vasi atléták teljesítményét. “Én úgy gondolom, hogy 2016-ban összességében jó esztendőt zártunk. Az alapvető célkitűzést, nevezetesen, hogy az év minden egyes világversenyén, legyen az felnőtt vagy korosztályos, legyen jelen Dobó SE-s sportoló, ezt ismét sikerült abszolválnunk" - fogalmazott.

Az eredménysor élére természetesen Pars Krisztián olimpiai hetedik helyezése kívánkozik, de az igazi nagy bravúrokat ezúttal a korosztályos versenyzők szállították. Halász Bence közel két évtized után nyert aranyérmet Magyarországnak junior világversenyen, de a többiek is alaposan kietettek magukért. “A junior világbajnokságon 18 év után Magyarországnak ismér sikerült dicsőséget szerezni Halász Bence révén. Itt nagyon kellemes meglepetésre Rába Dani a negyedik helyen végzett. Az ifjúságiak megmérettetésén Varga Donát volt hetedik. Ő egy rendkívül tehetséges versenyző. A lányoknál Németh Zsanett került a 12-es döntőbe" - mondta Horváth Vilmos, a Dobó SE elnöke.

A tavalyi évben nem csak a jó eredményeknek, hanem komoly infrastrukturális beruházásoknak is örülhettek a Dobó SE háza táján, ugyanis a  hetedik alkalommal megrendezett Német Pál-emléknap keretében adhatták át a felújított dobócentrumot. A fejlesztések összértéke kevéssel 100 millió forint felett volt.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb