Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Nem jó kezdés

2017-02-28, 13:26
   |   Kategória: Sport
Vereséggel kezdte a tavaszi szezont a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A vasi zöld-fehérek ideiglenes otthonukban, Sopronban kaptak ki 2:0-ra az Újpest gárdájától.
Mivel a Vasas elleni mérkőzésük a pálya használhatatlansága miatt elmaradt, így csak a második tavaszi fordulóban léptek pályára először 2017-ben a Haladás futballistái. A mérkőzés a lehető legrosszabbul kezdődött, ugyanis a vendég újpestiek már a derbi 13. percében megszerezték a vezetést. Perovics két remek cselt követően lőtt Király hálójába. A vasiak az egész mérkőzés során kétszer jártak közel az egyenlítéshez, ám előbb Iszlai fejese, majd pedig Williams lövése kerülte el Balajcza kapuját. A mérkőzés hajrájában viszont Szűcs jól célzott és beállította a 2:0-ás végeredményt. “Nagy harc volt a pályán, amiből mi jöttünk ki jobban. Korán megszereztük a vezetést és a folytatásban is irányítottunk. A Haladás csupán szögletekből és szabadrúgásokból próbált veszélyeztetni. Kevés helyzet volt a meccsen, de így is örülök a három pontnak" - mondta Nebojsa Vignjevics , az Újpest FC vezetőedzője.

Mészöly Géza vezetőedző a találkozó napján ünnepelte ötvenedik születésnapját és névnapját is. Tanítványai azonban annak ellenére sem tudták győzelemmel megörvendeztetni, hogy az első pillanattól kezdve az utolsóig küzdöttek minden egyes labdáért. “Nagyon tette a dolgát a csapat, akarta, hoogy meglegyen a pontszerzés. Aztán a hosszabbítás hosszabbításában az Újpest még növelni tudta az előnyét. Nem futballozott le bennünket az Újpest, de ennél több kell, hogy az eredménnyel is párosuljon" - fogalmazott.

A Haladás visszacsúszott a tabella nyolcadik helyére. A vasi zöld-fehérek legközelebb március 4-én, szombaton a sereghajtó Gyirmót otthonában lépnek pályára bajnoki mérkőzésen.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb