Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A Ferencváros ellen lép pályára a Haladás

2017-03-10, 13:29
   |   Kategória: Sport
A Ferencváros ellen szerepel a hétvégén a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata. A vasi zöld-fehérek bizakodó hangulatban, de a régóta sérült Rózsa Dániel, Németh Márió és Ezequiel Calvente nélkül utaznak a fővárosba.
Jó hangulatban, bizakodóan készül a Haladás labdarúgócsapata a hétvégi, Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésére. A szombathelyiek a tavaszi szezonban eddig kétszer léptek pályára. Előbb hazai pályán kikaptak az Újpest együttesétől, majd pedig idegenben legyőzték a Gyirmót legénységét. Kérdés, hogy ezúttal melyik arcukat mutatják majd. “Azért én még formáról nem beszélnék, hiszen két mérkőzés ment le és az Újpest ellen is egy másik csapat játszottunk, hiszen három helyen változott a kezdőcsapat a Gyirmót ellen. Ezért én azt gondolom, hogy ez most meddig fog kitartani" - fogalmazott Halmosi Péter, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgója.

Mészöly Géza akár azt a kezdőcsapatot is pályára küldheti majd a Ferencváros ellen, amit Gyirmóton jelölt ki. Azon játékosok  közül senki sem sérült meg, ám a maródiak listáján így is több meghatározó futballista szerepel. “Nincsen olyan játékosunk, aki ne állna a rendelkezésre. Kivéve azokat, akik persze nagyon fontosak. Akár éppen Németh Márió vagy Rózsa Dani. De ők csak a nyáron lesznek majd. A többiek közül Calvente az, akinek sérülése még nem jött rendbe" - mondta Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője.

A Ferencváros-Haladás zöld-fehér rangadó szombaton 18 órakor kezdődik majd a Groupama Arénában. A találkozót a szombathelyiek a nyolcadik, míg a fővárosiak a negyedik helyről várják.  

10 hozzászólás

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb