Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A második helyen zárta a Falco a felsőházi középszakaszt

2017-05-05, 14:26
   |   Kategória: Sport
A zárónegyedben fordítva 88:80 arányban legyőzte a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdacsapata a ZTE gárdáját. A szombathelyiek sikere azt jelenti, hogy a második helyen zárják a középszakaszt.
A nagy tét miatt idegesen kezdte mindkét csapat az Aréna Savariában rendezett szomszédvári kosárrangadót. Mivel a zalaegeszegiek nyugodtak meg előbb, az első negyed végén ők vezettek 20:15-re. A félidőben azonban már a szombathelyiek jártak előrébb, igaz csak két apró pontocskával. Térfélcserét követően ismét a ZTE kapott előbb lábra, ennek köszönhetően pedig a zárónegyednek a kék-fehérek vághattak neki ötpontos előnnyel. Szerencsére az utolsó tíz percben a Falco ellenállhatatlan játékot nyújtott és a maga javára fordította a meccset. A sárga-feketék végül 88:80 arányban nyertzék meg a kifejezetten változatos játékot hozó derbit. “A Zalaegeszeg ellen ezt vártam. Nagyon erős meccs volt. A ZTE nagyon keményen játszott. Mi az elején görcsösek voltunk. A ZTE jó csapat, idegenben sem gyenge" - mondta Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC vezetőedzője.

A Falco győzelmének köszönhetően a második helyen zárta a felsőházi középszakaszt. A szombathelyiek így a rájátszás első körében a hetedik pozícióban záró  Kaposvár csapatával találkozhatnak majd. “Azt gondolom, hogy játszottunk velük az alapszakaszban. Egy statikus játékot játszó csapat. A csapatban vannak nagyon jó extra teljesítmények is. Nagyon jó magyar játékosaik vannak. Természetesen nehéz lesz minden mérkőzés. A rájátszás teljesen más, mint egy alapszakasz vagy középszakasz mérkőzés" - fogalmazott Váradi Bendek csapatkapitány.

A bajnokságban eddig a Falco kétszer találkozott a Kaposvár gárdájával. Mindkét együttes megnyerte a hazai mérkőzését. A rájátszásbeli párharc a tervek szerint május 10-én, szerdán kezdődik majd. A pályaelőny természetesen az előbbre végző szombathelyieket illeti meg.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb