Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Nagyon küzdött és nyert a Falco

2017-05-25, 14:18
   |   Kategória: Sport
A Falco kosárlabdacsapata nyerte a Körmend elleni páros csata első mérkőzését. A szombathelyiek óriási küzdelemben 89:88 arányban győztek az Aréna Savariában a Rába-partiak ellen.
Szenzációsan kezdte az elődöntő első meccsét  a Körmend csapata az Aréna Savariában: a piros-feketék a 4. percben már 11:2-re vezettek. Ezt követően ugyan a hazaiak is összeszedték magukat, de a félidő végén ismét jött a Rába-parti henger, és ennek köszönhetően a nagyszünetre 15 pontos vendég előnnyel vonulhattak a küzdő felek. A térfélcserét követően óriásit változott a játék. Szrecsko Szekulovics csapata először csak felzárkózott, majd a zárónegyed elején, 72:71-nél a vezetést is átvette. A rendkívül izgalmas végjátékban pedig sikerült megtartania a minimális előnyt a Falconak, és 89:88-ra megnyerte a találkozót. “Kicsit letargikus volt számunkra az első félidő. Nagy különbség volt a körmendiek javára. nem a saját ritmusunkban játszottunk. Második félidőben sokkal jobban támadtunk. Sokkal jobban védekeztünk és visszajöttünk a meccsbe. A végén nyertünk, nagyon nehéz meccs volt" - értékelt Szrecsko Szekulovics vezetőedző.

A mérkőzés hőse minden kétséget kizáróan Darrin Govens volt. A Falco légiósa 33 pontjával óriási szerepet vállalt csapata győzelméből. Emellett még 9 gólpasszt és 8 lepattanót is betett a közösbe. “Nagy előnye volt az ellenfélnek, nagyon kemény mérkőzés volt. Nagyon egységesek voltunk és ez kellett ahhoz, hogy vissza tudjunk jönni. Csapatként nyertünk" - fogalmazott a kosárlabdázó.  

A három győzelemig tartó páros csatában 1:0-ra vezet a Falco. A két csapat legközelebb szombaton 18 órakor Körmenden mérkőzik meg egymással.  Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb