Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Még egy győzelem hiányzik a döntőhöz

2017-05-29, 14:35
   |   Kategória: Sport
Már csak egyetlen győzelem hiányzik a Falco kosárcsapatának ahhoz, hogy bejusson a bajnoki döntőbe. A szombathelyiek Körmenden tudtak 81:78 arányban nyerni és így 2:0-ra vezetnek a fináléba kerülésért vívott páros csatában.
Akárcsak a bajnoki elődöntő elsőmeccsét, a másodikat is a Körmend kezdte jobban. A hazai pályán játszó Rába-partiak az első negyed közepén már több mint 10 ponttal jártak előrébb. Ezt követően azonban elkapta a ritmust a Falco is, és a nagyszünetben már vezettek 42:40-re. Térfélcserét követően is hol az egyik, hol a másik csapat diktálta a tempót. A végjátékban a szombathelyiek voltak higgadtabbak, és végül 81:78-ra megnyerték összecsapást. Így már 2:0-ra vezetnek a három győzelemig tartó páros csatában. “Óriási küzdelem volt, hasonlóan az első mérkőzéshez. Nagyon sok energiát fektettünk a védekezésbe. Megint voltak hullámvölgyeink, de a kényes szituációkból jól jöttünk ki" - mondta Tóth Norbert kosárlabdázó.

A mérkőzés végig kiegyenlített játékot hozott. A kulcspillanat a 39. percben jött el, amikor Váradi Benedek a támadóidő lejárta előtt néhány tizedmásodperccel dobott egy bravúros triplát, ezzel 79:76-ra alakította az állást. “Dobás volt, hárompontos, ami kicsit szerencse volt. Nagyon ritkán van ilyen dobás, de ez a kosárlabda. Mi keményen dolgoztunk az egész szezonban és Isten adott egy ilyen szerencsés hárompontost" - értékelt Szrecsko Szekulovics vezetőedző.

A két csapat legközelebb kedden 18 órakor találkozik az Aréna Savariában. A találkozót az M4 sportcsatorna élőben közvetíti.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb