Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Megnyerte a döntő első mérkőzését a Falco

2017-06-08, 14:55
   |   Kategória: Sport
Megnyerte a döntő első mérkőzését a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdacsapata. A szombathelyiek 77:76 arányban diadalmaskodtak az Alba Fehérvár otthonában és így  1:0-ra vezetnek a három győzelemig tartó páros csatában.
Lóránt Péter erőteljes játékának köszönhetően a hazai pályán játszó Alba Fehérvár kezdte jobban a döntő első mérkőzését, de a nyitónegyed végén már a triplákra alapozó szombathelyiek jártak előrébb egy ponttal. A második etapban folytatódott a nagy taktikai csata, melyből egy picivel a hazaiak jöttek ki jobban és a félidőben ők vezettek 44:43-ra. Térfélcserét követően átvette az irányítást a Falco és közel tíz pontos előnyre tett szert. Az Alba azonban ledolgozta a hátrányát és teljesen nyílttá tette a derbi hajráját. A rendkívül izgalmasan alakuló végjátékban aztán a szombathelyiek, ha némi szerencsével is, de 77:76-ra nyertek és elvették a Fehérvár pályaelőnyét. “Szezon közben mindenki mondta, hogy mi gyengék vagyunk idegenben. Most megmutattuk, hogy tudunk nyerni idegenben is. Nagyon kemény, nehéz meccs volt. Erős, igazi férfias küzdelem. Ha a végén a Tóth Norbi bedobja a büntetőket, nagyobb különbség lett volna, de nekem elég az egy pont" - mondta Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC vezetőedzője.

A mérkőzés óriási küzdelmet hozott. Egyik csapat sem tudott hosszabb időn keresztül dominálni. Végül csak apró tényezőkön múlott a Falco győzelme.

“Én azt gondolom, hogy ez nüanszokon múlott. Egy kicsit a Falco híggadtabb volt. Precízebb volt a támadásban. Mi egy kicsit kapkodtunk a döntő pillanatokban. De keményen megdolgoztunk, hogy legyen esélyünk nyerni. Volt is" - fogalmazott Dzunics Braniszlav, az Alba Fehérvár vezetőedzője.

A három győzelemig tartó páros csatában a Falco csapata vezet 1:0-ra. A döntő második összecsapása szombaton 14 óra 45 perckor kezdődik az Aréna Savariában. A találkozót az M4 sportcsatorna élőben közvetíti.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb