Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Táborban a futsalosok

2017-06-28, 07:19
   |   Kategória: Sport
Öt esztendeje minden nyáron tábort szervez a fiatal futsalosoknak a Swietelsky-Haladás VSE. Idén a fiatalabbak Szombathelyen, míg az idősebbek a Balaton partján edzhetnek, játszhatnak.
A hagyományoknak megfelelően a nyári szünidő elején edzőtáborozásra hívja utánpótláskorú játékosait a Haladás futsalszakosztálya. Idén a két legfiatalabb korosztály  kezdte a napközis rendszerben zajló programot, most pedig az U13 és az U15 van soron. “Nagyon vártam, mert a srácokkal azért nagyon jó. De megyek majd nyaralni a szüleimmel is. Azt is nagyon várom" - mondta Varga Dániel futsaljátékos.

A két korosztályból összesen 24 gyermek vesz részt az ötnapos táborozáson. A szakemberek nem csak tartalmas edzéstervvel, hanem változatos szabadidős rendezvényekkel várták az ifjú játékosokat. Ez már csak azért is lényeges, mert a program kiemelt része a csapatépítés, melyben a játék, a szórakozás fontos szerepet kap. “Reggel 7-re jönnek a gyerekek és délután 5-ig velük vagyunk. Addig különböző programok vannak nekik délutánonként. Napi két edzés, háromszori étkezés van. A programok úgy néznek ki, hogy elmegyünk strandolni és moziba, de vannak különböző programok Bükön" sorolta Horváth Péter edző.

A sort az U17-esek zárják. Az országos bajnokságban ezüstérmet szerző korosztály a Balaton partján edzőtáborozik majd. Számukra a program inkább jutalom, így több lesz a szórakozás és kevesebb a munka.  


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb

 • Rövid hírek
  Rövid hírek AGORA Műhely Szombathelyen - Bemutatták az LMP szombathelyi képviselő-jelöltjét-  Megnyílt Hatos Csaba festőművész kiállítása. 
 • Szakmai úton jártak a Premontrei diákjai
  Szakmai úton jártak a Premontrei diákjai Biológia tagozatos diákjaink, tanáraik vezetésével szakmai úton vettek részt Budapesten. A 38 jelentkező megtekinthette a…
 • Natúrparki fórum a Hegyháton
  Natúrparki fórum a Hegyháton Mit jelente a térségnek, ha natúrparkként működhetne? Ezt a kérdést tette fel az a fórum,…
 • „Gyermekszemmel-2018”
  „Gyermekszemmel-2018” A Szombathelyi Derkovits Gyula Általános Iskola tanítói munkaközössége – Csiszár Csilla munkaközösség vezető (tel: 06 30 4116438) irányításával…
 • Megelevenedett történelem
  Megelevenedett történelem Immár tizenkettedik alkalommal hirdette meg gimnáziumunk a Kárpáti Kelemen megyei történelem csapatversenyt nyolcadik osztályos diákok…