Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Táborban a futsalosok

2017-06-28, 07:19
   |   Kategória: Sport
Öt esztendeje minden nyáron tábort szervez a fiatal futsalosoknak a Swietelsky-Haladás VSE. Idén a fiatalabbak Szombathelyen, míg az idősebbek a Balaton partján edzhetnek, játszhatnak.
A hagyományoknak megfelelően a nyári szünidő elején edzőtáborozásra hívja utánpótláskorú játékosait a Haladás futsalszakosztálya. Idén a két legfiatalabb korosztály  kezdte a napközis rendszerben zajló programot, most pedig az U13 és az U15 van soron. “Nagyon vártam, mert a srácokkal azért nagyon jó. De megyek majd nyaralni a szüleimmel is. Azt is nagyon várom" - mondta Varga Dániel futsaljátékos.

A két korosztályból összesen 24 gyermek vesz részt az ötnapos táborozáson. A szakemberek nem csak tartalmas edzéstervvel, hanem változatos szabadidős rendezvényekkel várták az ifjú játékosokat. Ez már csak azért is lényeges, mert a program kiemelt része a csapatépítés, melyben a játék, a szórakozás fontos szerepet kap. “Reggel 7-re jönnek a gyerekek és délután 5-ig velük vagyunk. Addig különböző programok vannak nekik délutánonként. Napi két edzés, háromszori étkezés van. A programok úgy néznek ki, hogy elmegyünk strandolni és moziba, de vannak különböző programok Bükön" sorolta Horváth Péter edző.

A sort az U17-esek zárják. Az országos bajnokságban ezüstérmet szerző korosztály a Balaton partján edzőtáborozik majd. Számukra a program inkább jutalom, így több lesz a szórakozás és kevesebb a munka.  


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb