Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Még kialakulóban a Falco játékoskerete

2017-07-04, 14:01
   |   Kategória: Sport
Jelenleg nyolc szerződtetett játékosa van a Falco-Vulcano KC kosárlabdacsapatának. A szombathelyiek keretében egy új fiú van: Julian Norfleet Zalaegerszegről igazolt Szombathelyre.  
Gőzerővel dolgozik a Falco kosárlabdacsapatának vezetősége a játékoskeret kialakításán. Légiós fronton annyi biztos, hogy a tavalyi szezon csapatából Alekszandar Pusztahvar és Ivan Zsigeranovics marad Szombathelyen, ugyanis a sárga-feketék mindkét kosárlabdázóval újabb egy idényre szóló szerződést tudtak kötni. Mellettük már egy érkező is van. A Zalaegerszegben remeklő Julian Norfleet a vasiakhoz igazolt. “Megállapodtunk Norfleettel. Ő a ZTE csapatának volt az egyik vezéregyénisége. neki nagyon fontos volt, hogy olyan csapatban szerepeljen, ami nemzetközi kupában indul. Több ajánlata volt itthonról és külföldről is. Döntő volt, hogy a Falco a FIBA Európa Kupában indul és ezért választotta a Falcót" - mondta Gráczer György, a Falco-Vulcano Energia KC ügyvezetője.

A magyar játékosok közül a csapatkapitány Váradi Benedek és a válogatottnál is számításba vett Tóth Norbert marad a Falcónál. A sajátnevelésű fiatalok közül pedig Kovács Bence, Hódi Patrik és Durázi Krisztofer is biztosan a sárga-feketéknél folytatja pályafutását.  A szombathelyi játékosokra az ősszel nemcsak a szokásos hazai, hanem nemzetközi erőpróbák is várnak.


Pichler Gergely - technikai vezető, Falco-Vulcano Energia KC

2:30-2:48

Pont a mai napon lett volna a FIBA Európa Kupának a sorsolása Münchenben, viszont olyan sok csapat nevezett, hogy a FIBA vezetői úgy egy kicsit halasztanak, hogy egy pontos létszámot kapjanak és úgy tudják megtartani a sorsolást, ami várhatóan július végén, augusztus elején lesz.”

Az már most biztos, hogy a Falco csapata a Horváth Zoltán-emléktornán mutatkozik majd be a sárga-fekete szurkolóknak. A viadalon a hagyományoknak megfelelően négy csapat lép majd pályára, ám a résztvevők listája ma még nem végleges.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb