Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Új vezetőedző a röplabdásoknál

2017-07-21, 07:04
   |   Kategória: Sport
Új vezetőedző irányításával kezdi meg a felkészülést augusztusban az NB I-es bajnokságra a Haladás VSE-Sportiskola női röplabdacsapata. A zöld-fehérek munkáját a Vajdaságból érkező Igor Romakov irányítja majd, aki Mucsi Pétert váltja a kispadon.
Új időszámítás kezdődött a magyar röplabdázás történetében, ugyanis a sportág bekerült a társasági adóval támogatható sportágak körébe. Az új rendszernek köszönhetően nagyságrendekkel több pénz jut majd az utánpótlás-képzésre, ebből adódóan bizonyára a honi felnőtt csapatok ismegerősödhetnek. “Ennek nagy szerepe az, hogy a TAO-val együtt az NB I-es csapatot is elkezdhetjük felépíteni a Haladáson belül. Reményeink szerint hosszú távon tervezhetünk a Haladásban egy premiercsapattal. A TAO-ba kerülés nagy előnyt jelent a röplabdának" - hangsúlyozta Mucsi Péter, a Haladás VSE-Sportiskola szakmai vezetője.

A zöld-fehér női röplabdacsapat Mucsi Péter vezetésével jutott fel az NB I-be. A kitűnő szakember ezt követően szakmai vezetőként dolgozik majd az egyesületnél. Helyét a Vajdaságból érkező Igor Romakov veszi át, aki már több korosztályos válogatottat is irányított szerb színekben. “A felkeresésnek eleget téve szeretném a Haladás felnőtt női csapatát jövőre és az elkövetkezendő években sikerekben részesíteni. Át akarom hozni azt a mentalítást, amit ott nálunk Szerbiában röplabdában játszunk" - mondta Igor Romakov, a Haladás VSE-Sportiskola vezetőedzője.

A Haladás felnőtt női röplabdacsapata augusztus elején kezdi majd meg az új vezetőedző irányításával a felkészülést az október közepén rajtoló NB I-es bajnokságra. A gárda célja az első szezonban nem is lehet más, mint a biztos bentmaradás.   


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb